Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Meler’den Flaş Emre Belözoğlu Açıklaması!

Trendyol  Süper Lig’in 15.

Trendyol  Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadelenin hakemi müsabakanın son düdüğünü çaldıktan dakikalar sonra MKE Ankaragücü, istifa eden başkanı Faruk Koca’nın yumrumlu saldırısına uğraşmıştı.

Saldırıya uğrayan mücadelenin hakemi yaşadığı o anları Hürriyet’e anlattı.

Tecrübeli hakem Halil Umut Meler’in MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamaları dikkat çekti.

Halil Umut Meler’in Açıklamaları

” Maçtan sonra düdüğü çaldıktan sonra oyuncular teşekküre ve tebrik etmeye geldi. Ki bu da görünüyor zaten ekranlarda. O arada Emre Belözoğlu’nun elini, kollarını gördüm. O arada rakip teknik direktör İlhan Palut onu tuttu. Tam biz ne oluyor, ne bitiyor, neler deniyor diye oraya odaklandığımızda eylemi yapan şahıs sol tarafımdan yumruğu vurdu. Ondan sonrasını hatırlıyor muyum, hatırlamıyorum. Çünkü yerde darbe yiyrdum. Zaten polis de temsilcilerde bunu beklemiyordu. Beklenmeyen bir durum, çünkü oluşa bilecek hiçbir hadise yoktu. Sadece bu durumu provoke eden teknik direktördü. Başka hiç kimse değildi.” dedi.

Halil Umut Meler’e ” Emre Belözoğlu’mu provoke etti? ” sorusuna ” Evet bu alenen gözüken bir şey. Maç içerisinde desin ki ‘ Bana bu hatayı yaptın, ben senin yüzünden gol yedim.’ Yok. Ankaragücü Spor Kulübü ya da taraftarlarının da bir şeyi yok. Normal bir aksiyonu var. Ya bunu öncesinden planladı. Çünkü biliyorsunuz 2018 yılında benimle ilgili şahıs bir görüş vardı. Bu şahsi görüşün devam ettiğini düşünüyorum ben de şu an.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu’nun özürdilemediğini söyleyen Meler;”  Darbe yediğinde ben ona gülmüşüm. ‘ Güldüğümü ispatlasın, tamam’ derim ben. Benim için problem değil. Ben bunu hiçbir zaman şahsileştirmedim. Onun görüşüydü. Ama şu güne geldiğimizde beni üzen konu şu; bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özürdilemesine rağmen kendisi özürdilemedi. Emre Belözoğlu özür dilemedi. Varsa ispatlayın, yaptı deyin, mesaj attım desin.. Ama şu ana kadar, farkındaysanız 2 gün öncesinde verdiği röportaj’da herhangi bir şey yok. Üzgün olduğunu söylüyor ama neye üzgün? Şiddeti yapanın şu durumda olduğunamı üzgün? Yoksa bu duruma kendisi getirdiği için mi üzgün? Yoksa ben darbe yediğim için mi üzgün ? ” dedi.

Çocuğu Olduğunu Hatırlatan Meler;” Şimdi baktığımız zaöam 2018’de böyle bir beyanı var. Var mı röportajlarında, var. Şimdi bakıyorum benden özür dilemiyor. Ne düşünürsünüz? Beni bırakın ailemden özür dilemiyor. Benim 95 yaşındaki anneannem İzmir’den kalktı geldi ağlaya ağlaya. Benim 10 10 günlük çocuğum var.” ifadelerini kullandı.