Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Meler’den Açıklamalar!

Ankaragücü – Çaykur Rizespor

Ankaragücü – Çaykur Rizespor mücadelesini yöneten ve mücadeleden iftifa eden Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldıraya uğrayan Halil Umut Meler yaşadığı saldırıdan sonra yazılı açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor mücadelesinin hakemi Halil Umur Meler mücadelenin son düdüğünü çaldığı dakikadan hemen sonra istifa eden MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler tedavisine hastanede olmuştu. Tabı-urcu olan Halil Umut Meler’den yazılı açıklama geldi.

Halil Umut Meler’in Açıklamaları

” Neticesinde olayın sorumluların, faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğimi bilmenizi istiyorum. Günlerdir kamuoyunu meşgul etmekte olan bu menfur hadise, sadece bir spor müsabakası içerisinde yaşanmış gibi değerlendirilmemelidir. Şiddet maalesef hayatın her alanında karşımıza sıklıkla çıkmaktadır ve bazen telafisi olmayan sonuçlar doğurmaktadır.

Bugün dünya çapında gündem oluşturan bu olay neticesinde verilecek olan cezaların; spor ile birlikte sağlıkta, eğitimde, aile içinde, trafikte, sokaktaki günlükn yaşantıda ve hayatın her alanında uygulanmakta olan şiddet olaylarında emsal olacak nitelikte caydırıcı olmasını diliyorum. Bu konuda hem adli makamlara hem de Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurallarına caydırıcı cezalar verecekleri konusunda güvenim sonsuzdur. Bu şiddet ikliminde uzaklaşmak ve şiddetin her türlüsüne dur demek hepimizin görevi olmalıdır.

Haytın her alanında şiddetin ve şiddete olan inancın son bulmasını temenni ediyorum. Yukarıda belirtmiş olduğum gibi ilgili tüm kurumların gerekli adımları fazlasıyla atmış olduğunu da düşünerek, futbolun hayatın doğal akışına dönmesi benim de beklentimdir. Bu kapsamda tüm detaylarıyla güvenliklerinin sağlanması koşuluyla çok sevdiğim hakem arkadaşlarımın yapmakta oldukları kamu görevine dönmesi ve müsabakalrın davamı benimde arzumdur.” ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler yaşadığı bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerine, tedavisini gerçekleştiren Acıbadem Ankara Hastanesi doktorlarına ve personeline, güvenlik güçlerine, tüm hakem camiasında bulunan dostlarıma, FIFA, UEFA ve TFF yöneticilerine, Merkez Hakem Kuruluna, sivil toplum kuruluşlarına, arkadaşlarına, hemşehrilerine iyi dileklerini iletti ve destek veren herkese teşekkür etti.