Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Meler İstifa Edecekmi? TFF Başkanı Açıkladı!

Süper Lig’in 15. haftasında

Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor mücadelesini yönetirken, maçtan sonra MKE Ankaragücü Başakanının saldırısına maruz kalan Halil Umut Meler hakemliği bırakacakmı ? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı..

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi saldırıya maruz kalan Halil Umut Meler hakkında basın açıklamasında bulundu.

TFF Başkanı’nın Açıklaması

” Hakemlerin maça çıkmak istemediği doğrumu ? Halil Umut Meler bırakmayı düşünüyormu? sorusuna TFF Başkanı Büyükekşi’nin cevabı: ” Hakemler resmi açıklama yaptı. Hepimiz insanız, aslında önce bunu düşünmemiz lazım. Hakemlerin ruh halleri o gün çok kötüydü. Hafta sonu hakemlerle kamp yapacağız. Piskolojilerinin eski hale gelmesi için büyük bir çaba içerisinde olunacak. Öz güvenlerini yerine getirmeye çalışacağız. Hakemlerin hepsi empati yapıyor. Biz de onlara gerekeni anlattık ve onlar da mutabık kaldı. Halil Umut Meler de UEFA ve FİFA tarafından saygın bir hakemimiz. EURO 2024’te görev almasını bekliyoruz. Geçen hafta hakemlerin başında Rosetti ile görüşme yaptım. Halil Umut Meler’in bırakmayı düşündüğü doğru değil. Kaybetmek çok kolay, kazanmak lazım. Bu konuda gerekli çalışmalar yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İnşallah Devam Eder

” Halil Umut Meler’e kararını sordunuz mu ?”  sorusuna TFF Başkanı’nın cavabı;” Halil Umut Meler’e bırakacakmısın? diye bu ortamda sormak insani değil. Biz kendisine destek olduk, moral verdik. Zaten daha önce de Avrupa’da iyi maçlar yönetti. Hep destek verdik. Hocamızdan aldığım elektrik, ailesinin yanında olmak istemesiydi. Endişesi 12 günlük yavrusu ve annesinin sütüydü. İnsan olarak bunu düşünmemiz lazım. Gelebilirse, onu da hafta sonu Riva’ya davet etmek istiyoruz. Onu kollamamız, koklamamız lazım. Hakem diye değil, insani olarak bunu yapmalıyız. Bırakacağını temenni etmiyorum. İnşallah devam eder. İnşallah hakemlerimiz daha iyi maç yönetir, bu hatalardan sıyrılırlar. Oyuncularımız inşallah daha az hakemlere itiraz eder.” açıklamasında bulunda.