Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
O.editor

Hakan Çalhanoğlu’ndan Flaş Arda Turan İtirafı !

İtalyan devi Inter’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşları hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

”Soyunma odasında en çok sorun çıkaranlar kimler?” sorusuna Hakan Çalhanoğlu, ”Barella, Thuram ve Arnautovic. Ben yookan Marko’ ya penaltı attırırım, o da iyi penaltı atar. Ben penaltı kullandığımda Simone Inzaghi iyi şans getirmesi için her zaman sırtına dokunur. Dimarco’ya yemek teklif ederim, Barella ile tatile giderdim ve kredi kartımı Lautaro’ya verirdim. İdeal Inter oyuncusu Frattesi’nin fiziğine, Buchanan’ın hızına, Mikhitaryan’ın tekniğine ve benim özelliklerime sahip olmalıdır.” sözlerini sarf etti.

”EN GÜÇLÜSÜ ARDA TURAN’DI”

”Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?” sorusunaÇalhanoğlu, ”Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar. Beşe beş takım arkadaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan, hücumda ise Mbappe’yi seçerdim.” ifadelerini kullandı.

KENAN YILDIZ HAKKINDA

Juventus forması giyen Kenan Yıldız hakkında ise Çalhanoğlu, ”Çok yetenekli, çok iyi ve çok aç. Szczesny ile aynı fikirdeyim. Birkaç yıl içinde Ballo d’Or’a aday olabilir” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER