Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Teknik Direktörü Canlı Yayında Ağladı ve Yardım İstedi!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den küme düşen ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Giresunspor’un 1. Lig’de de işleri kötüye gidiyor. Geçtiğimiz gün Sakaryaspor’a mağlup olan, Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci bu mağlubiyetin ardından canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.  Mehmet Birinci açıklamasında;” Lütfen yalvarıyorum, bu takıma sahip çıkın. Kadromuz kısıtlı transfer tahtasının açılması için lütfen siyasiler, bize yardım edin.” ifadelerini kullandı.

Gidişatı kötü olan Giresunspor ekonomik olarak sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Son olarak Sakarayaspor’a konuk olan Giresunspor teknik adamı açıklama yaparken gözyaşlarını tutamadı ve siyasilerden yardım istedi.

Mehmet Birinci’nin Açıklamaları:

” Lütfen yalvarıyorum, bu takıma sahip çıkın. Kadromuz kısıtlı, transfer tahtasının açılması için lütfen siyasiler, bize yardım edin. Ben bu toprakların çocuğuyum, bu takımın buralara nasıl geldiğini çok iyi biliyorum, gitmeyelim. Giresunspor, Giresun’un bir markasıdır. Emin olun Giresun’daki balıkçı Şeref, ayakkabı boyacısı Dursun kadar üzülen belki de yoktur. Dışarıdaki insanlar için, lütfen bu takıma sahip çıkalım. Yönetimleri eleştirmek benim haddim değil ama yönetimlerin yaptığı hatalar bu takımı buaralar getirdi. Siyasilere yalvarıyorum, Giresunlu, oranın bir çocuğu olarak, takımı kurtaralım. Çok üzülüyorum.” dedi.