Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GALATASARAY’A NELSSON’DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER!

Bu sezon kadrosuna birden

Bu sezon kadrosuna birden fazla yıldız katan Galatasaray tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı .

Geçen hafta Uefa Şampiyonlar Ligi’nde A grubunda Manchester United’ le karşılaşan Aslan bu zorlu deplasmanda 3-2 galip gelmeyi başarmıştı.Kadrosuna bu sene kattuğı yıldızların payı Manchester maçında büyüktü.

 

Kadrosunu geniş rotasyon’da oluşturan Cimbom stoper hattına birden fazla takviye yapmayı başarmıştı .Galatasaray Davinson Sanchez transferinden sonra Victor Nelsson sürekli yedek konumuna düştü .Galatasaray’ın genç oyuncusu Victor Nelsson ülkesi Danimarka’da  açıklamalarda bulundu.

NELSSON’UN SÖZLERİ ;

”Manchester maçında hayal kırıklığına uğradım.Manchester United maçında çok kızgındım çünkü ilk 11’de başlamamak beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonra üç maç daha yedek kulübesinde oturdum. Bu durum beni şaşırttı .Siz dışarıdan görüyorsunuz ancak ben olayların içerisindeyim. En çok şok olan, öfkelenen ve canı yanan benim. Manchester United maçında ilk 11’de başlamayı çok isterdim ama olmadı. Son milli takım kampından bu yana tuhaf bir süreç yaşandı. Yeni bir kulüp bulup ‘Sizin için oynayabilir miyim?’ diyemezsiniz. Erden Timur ve Okan Buruk ile görüştüm ancak tüm saygımla söylüyorum oynamayamazsam ne yapacağım çok açık. Futbol oynamak için İstanbul’da yaşıyorum ve eğer bunu yapamazsam başka bir yer bulmam gerekecek. Bu kesin. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum.Son milli takım kampından sonra sözleşmemi uzatmayacağımı söyledim. Görüşmeler olmuştu ve kısmen anlaşma sağlamıştık ancak biraz daha düşündükten sonra sözleşme uzatmayı istemediğimi söyledim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatmak istemiyorum. Bu yüzden bir süre önce sözleşmemi uzatmayacağımı söylemiştim.Sözleşme uzatmadığım için mi yedek bırakıldım bilmiyorum. Bu teknik direktöre ya da üst kademedeki yöneticilere sorulması gereken bir soru. Takımdan sorumlu olan antrenördür. Maçları kazanmak için en iyi futbolcularını yedek bırakabiliyor.Milli takım kampına kızgın ve hırslı bir halde geldim. Bu iyi bir şey çünkü milli takımda oynayabilirim.”