Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Maçı Sonrası Adana Demirspor’dan Açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Adana Demirspor, Galatasaray deplasmanına konuk oldu. RAMS Park’ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 3-1’lik skorla kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla, Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray’a konuk olan Adana Demispor mücadeleyi 3-1 kaybetti. Mücadeleden sonra Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla açıklamalarda bulundu.

Serkan Damla’nın Açıklamaları

” Maçın ilk yarısında hibir şey planladığımız gibi olmadı. Çok fazla uzun top oynadık. Devre arasında topa sahip olmamız gerektiğini söyledik. Sonrasında pozisyonlara girdik. Maç 2-2 olabilirdi. 3-4 net penaltı pozisyonumuz var. Son dakika çıkarken topu kaptırdık ve penaltı oldu. İlk yarı ürkek oynadık, kendi oynumuzu oynayamadık. İkinci yarı da cesurduk. Maçı beraberliğe getirebilirdik ama mağlup oldu. Sonuçta Galatasaray deplasmanı. Adana Demirspor biraz kımıldadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Adana Demirspor izlettireceğiz.” dedi.

Basın toplantısında ” Younes Belhanda ve Emre Akbaba çıkınca, Adana Demirspor daha iyi oynadı. Oyuncu değişikliklerinde geç kaldığınızı düşünüyormusunuz?” sorusuna,” Oyuncu değişikliğinde geç kalmadık. Oyundan düştüklerinde müdahale ettim. Bence tam zamanına değişiklik yaptım. Emre ve Belhanda ile pozisyonlarımız vardı.” açıklamasını yaptı.

Serkan Damla’ya sorulan sorulardan birtanesi ise ” Emre Akbaba iki stoper arasında 6 numara gibi oynadı. Bunun sebebi nedir?” Serkan Damla’nın cevabı,” 6 numara gibi oynatmadık. Badou N’Diaye’yi oraya çekip, Emre Akbaba’yı öne doğru atmayı düşündük. Orada kendi aralarında herhalde şey yapmadılar. İki orta sahanın birini getirip, diğerini boşta topla buluşturmayı düşündük. İlk yarı yapamadık, uzun oynamaya başladık. Oyun kurarak başlamak istiyorduk. Emre Akbaba sırtı dönük, gelip top almaya çalıştı. Emre ofansif bir oyuncu. Ön bölgede topla buluştuğunda daha iyi işler yapabiliyor. Çok geri geldiği için önde çoğalamadık.” ifadelerini kullandı.