Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Kulübü Khramanmaraş’ta Konteyner Kentte 100.Yıl Kutladı !

Nef Vakfı tarafından yapılan

Nef Vakfı tarafından yapılan Kahramanmaraş konteyner kentte Galatasaray Spor Kulubü 100.Yılı kutlama etkinliği düzenledi. Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’da katıldı.

6 şubat merkezi Kahramanmaraş olan depremden sonra Galatasaray ve Nef Vakfı’nın  Kahramanmaraş’ın Kılavuzlu bölgesinde 600 konteyner’den yaptırdığı kentte Galatasaray Kulübü Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.Kutlamaya Erden Timur’da katıldı.

Galatasaray  Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur yoğun ilgi gördü. 100.yıl çoşkusunu depremzedelerle kutlamak isteyen Erden Timur şu açıklamalarda bulundu :

”Burada çok acılı zamanlar yaşandı. Toplum olarak üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Biz de o yüzden 100’üncü yılı burada kutlayalım istedik. Galatasaray ile bir vaksın işbirliğinde yapılan bir yerdeyiz. 100’üncü yaşını kutlayan genç bir Cumhuriyetimiz var aslında. Yarın da yeni yüzyılın ilk günü, o yüzden umudu konuşmak lazım. Yapacak çok şeyimiz var. Türk Milleti olarak gerçekten çok şeyi hak ediyoruz. İnşallah dayanışmanın, birliğin, beraberliğin olduğu, dünyada barışın olduğu, şu an aynı anda cumhuriyetimizi kutluyoruz ama çok büyük acılar yaşanıyor Filistin’de. İnşallah insanlığın, dünyanın duyarsız kalmadığı herhangi bir acıya, dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın, hangi toplum, hangi dinden, hangi ırktan yaşıyor olursa olsun, herkesin birbirine sahiplendiği, onların temenni olarak kalmadığı bir yüz yılın başlangıcı olsun. Sadece Türkiye’nin yüzyılı değil, dünyanın da bu anlamda bir aydınlanma yüzyılı olsun inşallah.”  diye konuştu.

Galatasaray’ın depremzedelerin yanında olduğunu belirten UltrAslan Kahramanmaraş temsilcisi Mustafa Karapınar’ın yaptığı açıklama ise :

” Deprem anından itibaren Galatasaray burada resmen bir üst kurdu. Burada hem aynı, hem de kalıcı ve geçici barınma imkanları sağlamak için çalışmalara başlamıştı. Biz de o günden bu yana bu çalışmaları koordine ediyoruz. Şu anda Galatasaray Konteyner Kenti’nde bulunuyoruz ve burada yaklaşık 1500 kişi yaşıyor. Bunun da yaklaşık 3’te 1’i çocuk olunca biz bu bayramı çocuk panayırına çevirmek istedik. Buraya bir çadır kurup içerisindeki oyun gruplarıyla tüm gün aileleri ile birlikte gelip hem eğlenecekleri hem de ikramlar ve hediyelerle mutlu olacağı imkan sağladık, çok mutluyuz” açıklamalarında bulundu.