Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray – Hatayspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray sahasına Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Peki Galatasaray – Hatayspor maçı ne zaman? Galatasaray – Hatayspor maçı saat kaçta? Galatasaray – Gayatspor maçı hangi kanalda? Galatasaray – Hatayspor maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte maç hakkında tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig'in 31.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray RAMS Park Stadyumu’na Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek.

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray – Hatayspor müsabakası 2 Nisan Salı günü saat 20.30’da beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GLATASARAY SON DURUM

30. haftayı lider tamamlayan sarı-kırmızılı takım ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı ve böylelikle puanını 81’e çıkartmayı başardı. Galatasaray yeni haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde girmeyi başardı.

HATAYSPOR SON DURUM

Atakaş Hatayspor ise Lig’de bu sezon 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı ve böylelikle topladığı puan 33 oldu. Akdeniz ekibi Trendyol Süper Lig’de 15. sırada yer alıyor.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyone4l Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kasımpaşa maçından sonra 2 maç ceza verilen Günay Güvenç, cezası nedniyle Hatayspor maçında kadroda yer almayacak.

SAHASINDA 32 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Süper Lig’de zirvede yer alan Galatasaray, kendi sahasında çıktığı son 32 maçta kaybetmedi.