Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filipe Luis Futbolcu Olarak En Büyük Pişmanlığını Açıkladı!

LaLiga’da bir dönem Atletico

LaLiga’da bir dönem Atletico Madrid forması giyen Filipe Luis, futbolcu olarak en büyük pişmanlığını açıkladın. Luis, Real Madrid’in eski yıldızı Angel di Maria olduğunu ve şok itirafta bulundu.

Charla Podcast’e röportaj veren eski yıldız Filipe Luis, futbol kariyerindeki en büyük pişmanlığını itiraf etti. Bir dönem Real Madrid’e karşı oynadığı mücadelede en büyük pişmanlığını Angel di Maria’ya yaptığını açıkladı. Derbi öncesi Luis, o dönem Atletico Madrid’in yıldız forveti olan Agüero’nun, Angel di Maria2nın kafasına girmek için kendisine bir tüyo ile yaklaştığını açıkladı.

Filipe Luis’in Açıklamaları

” Kariyerimin en büyük pişmanlığı hakkında kalbimi açacağım. Yaptığım için gerçekten pişman olduğum ve zamanda geriye gidip bunu bir daha yapmamak istediğim bir şey varsa o da Angel Di Maria’ya karşıydı.” dedi.

Di Maria’ya Geldim ve Karısı Hakkında Birşey Söyledim

Açıklamalarına devam eden Luis,” Atletico de Madrid’e vardım ve real Madrid’e karşı oynayacaktık. Kun Agüero bana şunları söyledi: ‘ Filipe, eğer ona yaklaşıp karısından bahsedersen kaybolur, oyunu terk eder. İlk fırsatta ona karısından bahset. ‘ Di Maria’ya geldim ve karısı hakkında bir şeyler söyledim: Ona Küfrettim, karısının adını söyledim. Ve orada bana baktı, üzüldü ve gerçekten iyi bir performans göstermedi.” ifadelerini kullandı.