Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FIFA’dan Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Açıklaması !

SON DAKİKA HABERİ/ FİFA Başkanı Gianni Infantino, dün akşam olaylı geçen Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında açıklama yaptı.

SON DAKİKA HABERİ/ FİFA

Süper lig’in 30. hafta kapanış müsabakasında Trabzonspor – Fenerbahçe maçının sonunda yaşanan olaylara FIFA Başkanı Gianni Infantino, yaşanan olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

FIFA Başakanı açıklamasında: ”Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık oluşan şiddet kesinlikle kabul edilemez.” dedi.

”GÜVENDE VE EMNİYETTE OLMALIDIR”

Infantino açıklamasının devamında: ”Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emmineyette olmalıdır.” dedi.

Infantino ayrıca: ”İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon’da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum.” sözlerini sarf etti.