Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FETÖ’cü Hakim Mustafa Karatay, Ankara’da Saklandığı Evde Yakalndı

Firari FETÖ üyesi olan

Firari FETÖ üyesi olan eski hakim Mustafa Karatay, MİT ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün ortak operasyonu ile Ankara’da saklandığı evde yakalandı. Firari hakim Mustafa Karatay’ın Signal uygulaması üzerinden örgüt ile iletişim kurduğu tespit edildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu FETÖ’cü eski hakim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.

YARGIDAKİ ELEMANLARINDAN BİRİ

FETÖ firarisi Mustafa Karata, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin mimarlarındandı. FETÖ’nün yargıdaki en kilit operasyon elemanlarından biri olarak örgütte kilit rol oynuyordu. Örgüt ile bağlantısını saklandığı evden yürütmeye çalışıyordu.

MİT’TEN FİLM GİBİ OPERASYON

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), FETÖ’nün önemli isimlerinden olan Mustafa Karatay’ın yakın bir komşusunun ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan uzun takip sonucu ihbar edilen dairede, 8 yıldır kaçak olan ihraç hakim Karatay’ın yaşadığı kesin olarak tespit edildi.

DİJİTAL MELZEMELERİNE EL KOYULDU

Ekiplerimiz tarından yapın operasyonda FETÖ’cü hakim Karatay’ın evinde yapılan arama sonucu örgüt üst yönetimi ile iletişim için kullandığı dizüstü bilgisayar, tablet, telefon ve diğer dijital melzemelere el konuldu. Firari hakim Mustafa Karaya’ın Signal uygulaması üzerinden örgüt ile iletişim kurduğu tespit edildi.