Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’nin Yıldızı Fred’den Trabzonspor Maçı İtirafı !

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred, Fenerbahçe Kulübü’nde geçirdiği günler hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred,

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred, Fenerbahçe Kulübü’nde geçirdiği günler hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

MANCHESTER UNİTED TEKLİFİ

Sarı-lacivertli kulübün resmi sosyal medya hesabında yayınlanan videoda Türkiye’de geçirdiği günler hakkında açıklamala yapan Fred, ”Brezilya’da ilk profesyonel kulübüm olan Internacional takımında oynuyordum. Shaktar’dan teklif geldikten sonra ailem ile durumu konuştum. Benim için adaptasyon anlamında iyi oldu çünkü takımda çok fazla Brezilyalı futbolcu vardı. Shaktar Donetsk’te tam 5 yıl oynadım. Sonrasında ise Manchester United teklifte bulundu. Geri çevirmeyi düşünmedim bile. İngiltere Premier League’de dünya çapında bir kulüpte oynamak büyük bir zevk verdi.” ifadelerini kullandı.

”DÜŞÜNMEDEN GELDİM”

Fred, ”Machester United’da geçirdiğim beş yılın ardından ise Fenerbahçe’nin teklifi geldi. İstanbul’da yaşamış çok fazla insana şehri sordum. Herkes çok iyi şeyler söyledi. Çok fazla düşünmeden hemen geldiö. Fenerbahçe, Türkiye ve dünya çapında çok büyük bir kulüp… İstanbul’da çok büyük bir şehir.” şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR GOL ANI

Geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor ile oynan lmaçta attığı  ilk değerlendiren Fred, ”Gol atmak her aman harika bir duygudur. Yanılmıyorsam 25 maç olmuştu ve hiç gol atmamıştım. Bu biraz canımı sıkıyordu çünkü gol atmak istiyordum. Önemli olan takım olarak kazanmamızdı. Özellikle böyle bir maçta gol atmak beni çok mutlu etti. 2 gol attım ve bu benim için harika bir histi. Bu şekilde gol atarak takımıma yardım etmeye devam etmek istiyorum. En önemlisi takımın şampiyonluk yolunda kazanarak devam etmesi.” sözlerini sarf etti.

”ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Fred, ”Saha içerisinde her zaman elimden gelenin en iyini yapmaya devam etmek istiyorum.” dedi ve sözlerini sonlandırdı.