Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri
O.editor

Fenerbahçe’nin Gündemindeki En-Neysri’e 22 Milyon Euroluk Teklif!

Uzun zamandır adı Fenerbahçe ile anılan Sevilla’nın yıldız oyuncusu Youssef En-Neysri’nin İtalyan devi Roma’ya transferinin yakın olduğu öne sürüldü.

Calcio Mercato’nun haberine göre, Roma’nın teknik direktörü Daniele De Rossi kadrosunda En-Neysri’i görmek istiyor ve Roma, İspanyol kulübü ile temasları sıkılaştırdı.

Son saatlerde iki tarafında müzakerlelerin olumlu ilerlediği ve Serie A’da forma giymek isteyen futbolcunun bu idaresi sayesinde, kısa süre içinde anlaşmanın sağlanabiceği belirtildi.

Ayrıca haberde Roma’nın, Faslı oyuncu için 22 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önerdiği kaydedildi. Bu teklifin Fenerbahçe ve Suudi Arabistan’dan gelen tekliflerden daha düşük olmasına rağmen oyuncunun Roma’yı tercih ettiği iddia edildi.

Yine söz konusu haberde, Roma’ya gidip görüşmeleri yapmak için ki kulübün anlaşmasını bekleyen En-Neysri’ye ise yıllık 1.4 milyon Euro önerileceği belirtilirken, “Fenerbahçe’nin teklif ettiğinden daha düşük bir rakam ama futbolcu için işin ekonomik boyutu ikinci sırada” yorumu yapıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER