Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de Sadio Mane Gelişmesi !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin sezon sonunda kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu Sadio Mane transferinde kulübü Al-Nassr’ın kiralık gitmesine onay vermesi bekleniyor.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin

Son günlerde Fenerbahçe’nin transferinde favori isim Sadio Mane.

ÖNCELİK TURNUVA DIŞINDAKİ OYUNCULAR

Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) başlamasından sonra Fenerbahçe yönetiminin önceliği, turnuva dışında kalan oyuncular oldu. Sportif direktör Mario Branco, önümüzdeki hafta 32 yaşındaki yıldızın menajeri Bjorn Bezemer ile biraraya gelmeye hazırlanıyor.

TÜM GÖZLER GÖRÜŞMEDE

Fenerbahçe taraftarları bu buluşmada yaşanacak gelişmeleri merakla beklerken, Suudi Arabistan basınında, heyecan yaratan bir haber geldi. Buna göre Al-Nassr’ın yöneticileri, yeni sezonda Avrupa’da oynamak isteyen Sadio Mane ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Gerçekleşecek buluşmada Sadio Mane’nin kariyeriyle ilgili planları sorulacak. Al-Nassr’ın, yıldız futbolcunun ayrılığı konusunda engel çıkarmayacakları, yapılacak görüşmede 32 yaşındaki oyuncuya ilk etapta kiralık olarak ayrılmasının teklif edileceği kaydedildi.

SEZON PERFORMANSI

Al-Nassr forması ile toplamda 46 uresmi müsabakaya çıkan Sadio Mane bu karşılaşmalarda 19 gtol, 11 asistlik skor katkısı sağladı.