Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Transferde Büyük Oynuyor ! İşte Mourinho’nun Listesi

Fenerbahçe’de geçtiğimiz Pazar genel kurul tamamlandı. Tekrardan Fenerbahçe’de başkan seçilen Ali Koç ve ekibi, transferde yıldız yağmuru yağdırmak için kolları sıvadı. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de geçtiğimiz Pazar genel

SIRADA TRANSFER VAR

Fenerbahçe dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile imzayı attı. Mourinho’dan sontra tüm gözler seçimli genel kurula çevrildi. Özellikle transferler için kongrenin bitmesi gerekiyordu. Ali Koç, Aziz Yıldırım ile yarıştığı seçimi kazandı ve Fenerbahçe’de üst üste 3. kez başkan seçildi. Şimdi traftarların en çok beklediği transfer çalışmalarına geldi.

”TRANSFER İÇİN İSİMLER BELLİ”

Kongreden önce açıklamada bulunan başkan Ali Koç, ”Şampiyonluk sözü vermemize gerek kalmayacak bir kadro kuracağız. Transfer için isimler belli” ifadelerini kullanmıştı. Yönetime yeni katılan Acun Ilıcalı ise, ”Geliyoruz, hem de büyük geliyoruz! 3-4 dünya yıldızı ve Mourinho ile başarı gelecektir.” demişti.

EN BÜYÜK HAYAL LEWANDOWSKİ

Sarı-lacivertli kulüpte hedef, en Jose Mourinjo kadar ses getirecek isimleri kadroya katmak ve yönetimin en büyük hayalinin, Barcelona’da forma giyen Robert Lewandowski’ye çubuklu formayı giydirmek olduğu öğrenildi.

LEWA TRANSFERİNDE ŞANSI VAR

Polonya’lı dünya yıldızına imza attırmak kolay değil. Ancak Ali Koç ve yönetimi tüm imkanları zorlamaya kararlı. İspanyol devi Barcelona, finansal sorunları nedeniyle 130 milyon Euro’luk satış yapamazsa, yeni sezonda birçok yıldızını La Liga için kadroya yazamayacak. Bu durum, Fenerbahçe’nin şansını biraz da olsa arttırıyor.

JOAO FELİX’DE LİSTEDE

Öte yandan Fenerbahçe’nin transfer listesinde diğer isim de Joao Felix, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Barcelona’da ki kariyerine devam etmek istiyor. Ancak Barça’nın ekonomik durum nedeniyle gerçekleşmesi hiç de olası görünmüyor. Fenerbahçe yönetimi bir yandan da bonservisi Atletico Madrid’de bulunan Felix’i yakından takip ediyor.

MANE AVRUPA’YI İSTİYOR

Fenerbahçe’ye güzel bir haber ise Suudi Arabistan’dan geldi. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun imza attığı haftalarda Sadio Mane’nin adı Fenerbahçe ile anılmaya başlamıştı. Birçok kaynak, Senegalli yıldızın Al-Nassr’dan ayrılığ Avrupa’ya dönme kararı aldığını belirtti.

MOURİNHO ÇOK İSTİYOR

Suudi Arabistan devi Al-Nassr’ın da, Bernardo Silva, Luiz Diaz gibi yıldızları transfer etmek için bu ayrılığa onay verdiği belirtildi. Gelecek sezonda daha hızlı bir oyun oynatmayı planlayan Jose Mourinho’nun, Sadio Mane’yi çok istediği iddia edildi.