Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Mağlup Oldu ! İsmail Kartal Maçı Değerlendirdi

UEFA Konferans Ligi H

UEFA Konferans Ligi H grubunda temsilcimiz Fenerbahçe Ludogorets’e konuk oldu. Mücadeleyi ev sahibi Ludogorets 2-0 kazanmayı başardı.

Ev sahibi Ludogorets’in gollerini 18.dakikada Piotrowski ve 90+2’de ise Seco kaydetti ve böylelikle mücadeleyi temsilcimiz Fenerbahçe 2-0 kaybetti.

Mücadelenin hemen ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yayıncı kuruluşun basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Grubun Lideriyiz Hala

” Üzgünüz . Bu soğukta burada bizi destekleyen taraftarlarımızı üzdüğümüzünde farkındayız ancak hala bu grubun lideriyiz. Önümüze bakıyoruz.

17 y ”aşında ilk kez Fenerbahçe forması giyen Yusuf Akçiçek hakkın konuşan İsmail Kartal; ” Yusuf sezon başından bu yana ara ara antrenmalara geliyor. Bazı oyuncuları altyapıdan istiyorum. Hem altyapıdaki oyuncuları taramak hem de orayı oyuncu monte edebilir miyiz diye bakıyoruz. Yusuf’a zorlu maçta şans verdik. Ona ne kadar güvendiğimizi gösterdi. O da güzel bir performans gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Orta sahada oyuncular hakkında konuşan Kartal, ” Top bizde fazla kalmasına rağmen üretken olmadık. Olamadığımız için pozisyonlara giremedik ve gol bulamadık. Crespo‘nun sarı kartı vardı. Onu riske etmemek için aldık. İsmail zaten cezalı. Çift santrfora döndük, bütün hamleleleri yaptık. Ama net pozisyonlar üretemedik ve kaybettik.” ifadelerini kullandı