Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Açıklamalar

Fenerbahçe’de kulübü’nde düzenlenen başkanlık seçiminde kazanan Ali Koç oldu. İşte Fenerbahçe’de seçimlerde yaşananlar.

Fenerbahçe'de kulübü'nde düzenlenen başkanlık

Dün Fenerbahçe’de  Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Sarı-lacivertli kulüpte seçimi kazanan isim Ali Koç oldu. Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’de 3. kez başkanlık görevine seçildi.

RESMİ SEÇİM SONUÇLARI

Sarı-lacivertli kulübün seçiminde  toplamda 27 bin 489 oy kullanıldı. Ali Koç’a geçerli olan 26 bin 947 oyun 16 bin 464’ü atıldı ve tekrardan başkan seçildi. Aziz Yıldırım ise10 bin 483 oy aldı.

Ali Koç’un açıklamaları şu şekilde:

”FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLIYOR”

”Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman çoşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye’de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşmıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü kongrede gösterdik.”

Aziz Yıldırım hakkında ise Ali Koç, ”Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor.” ifadelerini kullandı.

”KENETLENECEĞİZ”

”Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe’yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarı elde edeceğimiz dönem inşallah başlamaktadır. Fenerbahçe adına duyunca rakiplerimiz irkilecek. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Herkes bu çorbada tuzu olsun. Dostluk artık sıkı sıkıya kenetleneceğiz.”

”MEMNUN OLMAYAN BİRİ VARDIR”

”Artık Fenerbahçe’nin hocasını, oyuncusunu sosyal medyada çerez etmeyelim! Enerjimizi yıkmak istediğimiz sistem için harcayalım. Riva’da bu akşam sonuçlardan memnun olmayan biri vardır”

Ali Koç son olarak , ”Ağaçları büyüten gök gürültüleri değil yağmurlardır. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun. Şimdi sen, ben değil; bizim için, Fenerbahçe için.. Yaşa Fenerbahçe, en büyük Fenerbahçe, iyi ki Fenerbahçe. Yaşa Fenerbahçe! En büyük Fenerbahçe!”  ifadelerini kullandı.