Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Futbolcu Juanfran’dan Rıza Çalımbay Değerlendirmesi

Beşiktaş’ın eski futbolcu olan

Beşiktaş’ın eski futbolcu olan Juanfran’dan Beşiktaş’ın teknik direktörü olan Rıza Çalımbay hakkında ve Beşiktaşta’ki ilk Tenik Adamı dönemi öncesinde Vicente Del Bosque ile arasındaki konuşmayı anlattı.

2004-2005 sezonunda Beşiktaş’ta forma giyen Juanfran, Del Bosque’nin teknik adamlık görevine son verilerek Rıza Çalımbay’ın göreve getirilme sürecini şu şekilde açıkladı:

Del Bosque Beni Çağırdı ve Şöyle Dedi :

” Del Bosque’ye duyulan saygı sonsuz ve inanılmazdı. Kısa sürmesine rağmen bütün oyuncuların ağladığı bir veda oldu. Del Bosque ayrılmadan önce beni ofisine çağırdı ve bana şöyle dedi: ‘ Muhtemelen artık Türk bir teknik direktörle ( Rıza Çalımbay) anlaşacaklar ve seb artık oynamayacaksın. Bu işlerin nasıl yürüdüğünü zaten biliyorsun. Senden: oynamasan bile benimle olduğun kadar profesyonel olmanı, itiraz etmeni ve oynatılmassan sessiz kalmanı istiyorum. Hiçbir şey söyleme ve nasıl gerekiyorsa öyle davran; Bosque’nin sözlerini asla unutmayacağım.”

Çalımbay Döneminde Juanfran 8 Dakika Oynadı

Juanfran 2004-05 sezonunda transfer olduğu Beşiktaş’ta, Del Bosque döneminde toplam 19 maça çıktı. Siyah – Beyazlı kulübün İspanyol teknik adamla yollarını ayırmasından sonra Rıza Çalımbay’ı Teknik Direktörlük görevine getirmiş ve Çalımbay döneminde Juafran 1 maça çıkmış ve o mücadelede 8 dakika oynamış.