Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erig ten Hag Galatasaray Sorusunu Cevapladı!

Geçdiğimiz günlerde UEFA Şampiyonlar

Geçdiğimiz günlerde UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray A grubundaki rakibi Manchester United’i konuk etti. Mücadelede iki kere geriye düşen temsilcimiz Galatasaray mücadeleye tutundu ve maçın 3-3 bitmesini sağladı. Bunun üstüne Manchester United’in teknik adamı Erig ten Hag bu hafta Lig’de oynayacakları Newcastle United maçından önce soruları yanıtladı.

Erig ten Hag, Manchester United’in bu hafta Newcastle United ile oynayacağı maçtan önce basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Erig ten Hag’ın Açıklamaları

Erig ten Hag’a sorulan sorulardan birtanesi ise Çarşamba günü Galatasaray maçının hayal kırıklığı olup olmadığı soruldu ve cevap olarak Ten Hag,  ” Çarşamba günü çok iyi oynadık, Kopenhag ve Bayern Münih maçlarında da aynı şekilde. Ama bazı şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyor. Bireysel hataları, geçiş hücumlarını ortadan kaldırmalıyız. Bunları çözebiliriz. Eğer iyi oynamasaydık, ozaman daha çok endişelenirdim.” dedi.

Kalecisi Andre Onana hakkında konuşan Erig ten Hag, ” Eğer iyi analiz ederseniz, istatistiklere göre Premier Lig’in en iyi ikinci kalecisi olduğunu görürsünüz. İyi gidiyor ama Şampiyonlar Ligi’nde bazı hatalar yaptığını biliyor ancak ilk beş ayın tamamında iyi iş çıkardı. Kötü performansların ardından nasıl tepki verdiğini gördünüz. O güçlü bir karekter ve bunun üstesinden gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Newcastle United için de açıklama yapan teknik adam, ”Onlara gerçekten sayg duyuyorum. Karşılaması zor bir takım ama onlara karşı oynamayı seviyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız çünkü oyun tarzları çok organize.”dedi.