Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan, Netenyahu’ya Meydan Okudu! Erdoğan Netenyahu’ya Ne Dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’ya  “Buradan Netenyahu’ya sesleniyorum, sen de nükleer bomba var ve bununla tehdit ediyorsun. Artık ecelin geliyor. Neye sahip olursan ol, gidicisin.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’ya sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, “Buradan Netenyahu’ya sesleniyorum, sen de Atom Bombası var mı yok mu? Varsa sıkıysa açıkla. Ey İsrail sen de Nükleer Bomba var ve bununla tehdit ediyorsun. Artık ecelin geliyor. Neye sahip olursan ol gidicisin.” ifadelerini kullandı.

ERKDOĞAN’IN AK PARTİ GRUP TOPLANTISINDAKİ KONUŞMASI

“Bu güne kadar İsrail tarafından katledilen 12 bine yakın Gazze’linin 3’te 2’sini çocuklar ve kadınlar oluşturuyor. İsrail yönetimi Gazze’li çocuklara, kadınlara ve sivillere karşı insanlık tarihinin en kalleş saldırılarını düzenliyor.

Gazze’de 40 gündür şahit olduklarımızı anlatmak için savaş dahil tüm kavramlar yetersiz kalmaktadır. Çünkü savaşın da bir ahlakı vardır. Adabı, hukuku ve sınırı vardır. Savaş hukukunun ilk kuralı ise çocuklara, kadınlara, yaşlılara ve hastalara dokunmamaktır. Kuvözdeki, kundaktaki bebekleri katledenler, evlerinden kovdukları mazlumların tepesine bomba yağdıranlar, insanların suyunu, gıdasını, yakıtını keserek ölüme mahkum edenler, 2 milyonu aşkın sivili Atom Bombasıyla yok etmekten bahsedenler.

Buradan şimdi Netenyahu’ya sesleniyorum, sende Atom Bombası var mı yok mu? Sıkıysa açıkla. Ama açıklayamaz. Ey İsrail sende Atom Bombası, Nükleer Bomba var ve bununla tehdit ediyorsun. Bunları biz biliyoruz. Ve artık ecelin geliyor. İstediğin kadar Nükleer Bombaya sahip ol, neye sahip olursan ol ama gidicisin.