Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erden Timur Geri Dönecek Mi? Açıkladı !

Galatasaray’da geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Erden Timur, konuk olduğu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta görevinden

Galatasaray’da geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Erden Timur, konuk olduğu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, ”Galatasaray ile çok güzel sürecimiz geçti ama eskiden beri öyleydi. Yönetici pozisyonunda çalışmadan önce de öyle. O öyle devam edecek zaten. Her türlü elimden geleni yapacağım. Kendi işimle ilgili, yurt dışında işlerimiz var. Halkla arzla ilgili çalışmalarımız var. Yeni projelerle ilgili çalışmalarımız var. Onları anlatmaya başlayacağız. Uzak kaldığımız için çok yapacak şeyimiz var. Bu sefer onlara odaklanacağız.” ifadelerini kullandı.

”HER ZAMAN AÇIK KAPI OLUR”

Kendi işerlini tamamlamasının ardından ileride Galatasaray’a eski görevine dönüp dönmeyeceği hakkındaki soruyu cevaplayan Erden Timur, ”Konu bir şekilde Galatasaray’a geliyor. Hayattaki en güzel günler, ben öyle niyetlendiriyorum. Milyonlarca insan yerinizde olmak ister. Her anına şükretmek gereken bir şey. Ben hep güzel şeylerle anıyorum. Zorlukları var ama çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur.” açıklamasında bulundu.