Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDEM TİMUR : SORUMLU TUTULUYORUM !

Galatasaray Sportif AŞ Başkan

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur  Haliç Kongre Merkezi’nde  gerçekleştirilen yıllık olağan Mali Genel Kurul toplantısında Galatasaray Sportif AŞ ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Şirketin toplam yükümlülüklerinin 6 Milyar 693 Milyon lira olduğunu söyledi.Sporsonluk ve stat gelirlerinde artış olduğunu ifade etti.

 

Erden Timur şunları kaydetti:

”Hep giderlerden sorumlu tutuluyorum.Bu ifade edilmediği için özür dileyerek, kendim ifade etmek zorunda kalıyorum.Başka türlü olmuyor.Ben sadece Galatasaray’ın futbolu ile ilgilenmiyorum.Gider üreten kısmına bakmıyorum.Son üç aydır sponsorlukla ilgilenmiyorum.Kombine ve Bilet fiyatlarıyla ilgilenmiyorum.Florya projesiyle ilgilenmiyorum.Kemerburgaz projesinin tüm inşaat işlerini yapıyorum.Mecidiye köy projesinin başlaması ve satışının yapılmasıyla ilgilendim.

Sportif AŞ’nin ve derneğin banka ilişkileri, nakit akış ilişkilerinde Dursun başkanımızla çalışıyorum.Bunu söylemek zorunda kaldığım için özür diliyorum.Bilerek söylenmediği için gücüme gidiyor.Çünkü malesef bilerek söylenmiyor.Bugün bu konuya net olarak vardım.Layıkıyla birşeyi yapmaya çalışıyorum.

Galatasray’ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bunu değerlendirilmesi gerektini aktaran  Erden, sürdürebilirlik açısından genel kurulların yönetimlerden bazı taleplerde bulunması gerektiğini söyleyerek ”Tüm borçumuzu bitirecek ve bizi ilk 10 kulüp arasına sokacak projeleri ve hangi kaynakla geliştireceklerini istememiz lazım.Üst düzey şeffaflık için aylık bilgilendirme toplantılarının tüzükte yer almasını talep edelim.Şeffaflık olunca manipülasyon da azalır.Birde iştirak şirketleri dahil tüm yönetim kurulu üyelerinin her bilanço döneminde performans hedeflerinin belirlenmesi, üç ayda bir yönetici performans raporunun yayınlanması lazım.Her yöneticinin bir hedefi olması lazım. Bu üç konuyu değiştirebilirsek, sürdürülebilirliğe çok katkısı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Alkış alan Erden Timur’un duygusal halleri gözlendi.