Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’ndan İstifa Açıklaması!

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler son düdüğü çaldıktan sonra Ankaragücü teknik direktörü Faruk Koca’nın yumruklu saldırısına maruz kaldı ve hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu olaydan sonra MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu’nun istifa edip etmeyeceği konuşuluyordu. Emre Belözoğlu beştepe tesislerinde açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Ankaragücü’nün – Çaykur Rizespor ile oynadığı müsabakada Ankaragücü’nün başkanı Faruk Koca’nın maçın hakemi Halil Umut Meler’e saldırması sonucunda Ankaragücü taraftarları Beştepe Tesislerinde gözaltında başkan Koca’ya ve takıma tezahüratlar ile destekte bulundular.

Emre Bölezoğlu Taraftarlara Açıklamada Bulundu

Taraftarların yanına giden Emre Belözoğlu: ” Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiği gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

MKE Ankaragücü Kulübü eski teknik direktörü Tolunay Kafkas ile yollarını ayırmıştı. O ayrılığın ardından takımın başına Emre Belözoğlu getirildi ve Ankaragücü ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Emre Belözoğlu teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe ve Başakşehir gibi takımlar ile çalışmıştı. MKE Ankaragücü kulübü’nün başında ise bu sezon 10 maça çıktı ve bu mücadeleler’den 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Sarı – Lacivertli ekip Trendyol Süper Lig’de 18 puanla 11. sırada yer alıyor.