Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekvador’da Çete Üyelerinin Gardiyan ve Polisleri İnfaz Görüntüleri!

Güney Amerika ülkesi Ekvador’da

Güney Amerika ülkesi Ekvador’da çete liderinin hapishaneden kaçmasının ardından ülke karışmaya başladı. Ülkede OHAL kararı ve çetelere yönelik operasyonlar başlatılması üzerine suç örgütleri ellerinde silahlarla sokaklara inip, yakaladıkları polis ve gardiyanları infaz etmeye başladı.

Ekvador’da Los Choneros çetesinin lideri olan uyuşturucu baronu Adolfo Macias Villamar’ın hapishaneden kaçmasının ardından Ekvador yönetimi ülkede OHAL ilan edip 3 bin kişilik ekiple Villamar’ın bulunması için operasyon başlatmıştı. OHAL kararının ardından sokaklara inen silahlı çeteler terör estirmeye başladı. Silahlı gruplar halinde sokaklara inen çeteler rehin aldıkları güvenlik güçleri personellerini infaz ettiler. Görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasında yer aldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİ İNFAZ ETTİ

Güney Amerika ülkesi Ekvador’da Los Choneros çetesinin lideri olan uyuşturucu baronu Adolfo Macias Villamar’ın, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçarak ortadan kaybolmuştu. Villamar’ın ortadan kaybolmasının ardından 3 binlik bir ekip firarinin bulunması için arama çalışması başlatırken, Devlet Başkanı Daniel Noboa ülkede OHAL kararını onayladı. OHAL kararın imzalanmasının ardından sokaklara inen silahlı çeteler terör estirmeye başladı. Üniversiteyi ve TV kanalını basan silahlı gruplar, rehin olarak yakaladıkları güvenlik güçleri personellerini infaz etti.