Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dusan Tadic’ten Beşiktaş Maçı Açıklaması!

Fenerbahçe Forması giyen yıldız

Fenerbahçe Forması giyen yıldız futbolcu Dusan Tadic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tadic 3 puan ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Tadic’in Açıklamaları

” 2020 – 21 sezonunda Ajax2ta forma giyerken Beşiktaş’a karşı iki maç oynadık ve bu iki maçı da kazanmasını bildik. Benim açımdan kesinlikle güzel bir tecrübeydi. Biz oyuncular büyük statlarda, taraftarların yoğun olduğu yerlerde, bu tip atmosferlerde futbol oynamaya açıkçası alışığız. Bunlar normal şeyler. Zaten bizleri motive eden şey de bu. Bundan dolayı futbol oynuyoruz. Dolayısıyla atmosferin yoğunluğu oradaki elektrik, taraftarların yaratacağı o atmosfe bana göre güzel bir şey. Futbolda olması gereken şeyler.”

3 Puanı Alabilmek Adına Her Şeyi Ortaya Koyacağız

” Bu derbi çok önemli bir derbi ve konuşulmasına da çok gerek olduğunu zannetmiyorum. Dışarıdan da ne kadar önemli bir derbi olduğunu görülebiliyor. Galatasaray ve Beşiktaş derbileri her zaman Fenerbahçe için önemli derbilerdir. Aynı zamanda taraftarlarımız için de gerçekten çok önemli maçlardır bu tip maçlar. Biraz önce de ifade etmiş olduğum gibi 3 puanı alabilmek adına her şeyi ortaya koyacağız ki taraftarlarımızı mutlu edebilelim.” ifadelerini kullandı.