Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek’ten Ali Koça Şok Sözler !

Galataray Başkanı olan Dursun

Galataray Başkanı olan Dursun Divan Kurulu toplantısının ardından röportaş verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sert sözlerde bulundu. Galatasaray Başaknı Dursun Özbek Açıklamasında, ” Türkiye, hep bölünmeye çalışmıştır. PKK, FETÖ, Türkiye’yi bölmeye çalışmadımı ? Yapılan açıklamalar da bu bölünmeye, kutuplaştırmaya getirecek açıklamalar değilmi ? Onlar bile bölememişken, sen neden böyle davranıyorsun.” açıklamasında bulundu .

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Divan Kurulu Toplantısı ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin bu Gerilime İhtiyacı Yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a atıfta bulunarak, ” Dünki diven kurulunun bilgilerini sonradan aldım. Hayretler içindeyim. Böyle mesuliyet sahibi olan kulüp başkanı, biz büyük bir mesuliyet taşıyoruz. 25-30 milyon taraftarlar bizim ağzımıza bakıyor. Ne gerek var böyle konuşmaya? Şu tplumu germeyelim diye maksimum çaba sarf ediyoruz. Peşine takalım, foğrafını çeksin.. Türkiye’nin bu gerilime ihtiyacı yok. Fenerbahçe ve Galatasaray dediğiniz zaman Türkiye’nin yüzde 70’ini kapsayan taraftar kitlesi var. Niye böyle bir açıklama ? Galatasaray, her zaman gündemlerinin birinci maddesi. Futbolla ilgili bizim ortaya getirmek istediğimiz şey, güzel ve adaletli bir futbol iklimi ortaya getirelim. ” ifadesini kullandı.

Türkiye Hep Bölünmeye Çalışılmıştır

Açıklamasına devam eden Başkan Özbek, ” Ali Koç’a bir tavsiyem var. Bunları yapmayın. Çünkü şu algıya gelemiyorum yavaş yavaş; Türkiye, hep bölünmeye çalışılmıştır. PKK, FETÖ, Türkiye’yi bölmeye çalışmadımı? Yapılan açıklamalarda bu bölünmeye, kutuplaştırmaya getirecek açıklamalar değilmi ? Onlar bile bölememişken, sen neden böyle davranıyorsun ? Burada sayın Selim Soydan’ın açıklaması akla geliyor. Fenerbahçe Başkanı için proje dedi, bu sefer bu algıya geliyorum ben. O düşman, bu düşman. Niye ? Hiç boşa uğraşmasınlar biz hep itidalden yana olacağız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Türk insanının huzura ihtiyacı var. Huzursuzluğu davet eden her olayın karşısındayız. Bu ülkeyi ne PKK ne FETÖ bölemedi, başka kimse bölemez ! Bir ağabeyi olarak kendisine tavsiyem, gerilime artık ihtiyaç yok.” açıklamasında bulundu.