Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, Okan Buruk’a ”Şampiyonluğu Armağan Edin”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray’ın Konyaspor maçı için yaptığı idmana ziyarette bulundu ve teknik direktör Okan Buruk ile görüştü.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,

Sarı-kırmızılı takımda seçim çalışmalarını durduran ve son haftada sadece şampiyonluğa odaklanan Galatasaray başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz gün erken saatlerde tesislere gitti.

Florya’ya giden ve takımının şampiyonluk öncesi surumunu yakından takip eden Başkan Dursun Özbek, ”konsantrasyon” mesajı verdi. Önceki günde ekibiyle soluğu Florya’da alan Başkan Dursun Özbek takımına bu şekilde sezon finali öncesi destek verdiği ve motivasyonu üst düzeyde tutmak istediği ifade edildi.

”ŞAMPİYONLUĞU ARMAĞAN EDİN”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile beraber bir toplantı yapan Dursun Özbek; ”Verilen bütün emeklerin sonuna geldik. Sizinle ve oyuncularımla gurur duyuyorum. Geçen sezon olduğu gibi yine camiamıza şampiyonluğu armağan edeceğinize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarlarına mesaj veren Okan Buruk; ‘‘ Büyük Galatasaray ailesi. Bayrakları hazırlayın. Tarih yine Galatasaray’ı yazacak, mayıslar yine bizim olacak.” dedi.