Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’e Meydan Okudu !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Pullman otelde Parlementerler arası Kudüs Platformu 5. Konferans’ı düzenledi ve açıklamalarda bulundu. Erdoğan Gazze’de sivilleri katleden Netanyahu’ya sert söylemlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Pullman otelde Parlementerler arası Kudüs Platformu 5. Konferans’ı düzenledi ve açıklamalarda bulundu. Erdoğan Gazze’de sivilleri katleden Netanyahu’ya sert söylemlerde bulundu.

”BU YOLA KEFENİMİZİ GİYEREK ÇIKTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ” Netanyahu adını Gazze kasabı olarak tarihe utançla yazdırmıştır. Bu kara leke ne yaparsa yapsın çıkmayacaktır. Biz böyle konuşunca birileri hemen rahatsız oluyor. Cürmü yüzüne söylenen her suçlu gibi İsrail yönetimi de bizi susturabileceğini zannediyor. Ellerindeki basın ve lobi gücüyle cinayetlerin üstünü örtebileceklerini zannediyorlar. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanızda beyhude. Tayyip Erdoğan’ın kalbine zincir vuramassınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz. Ey Netenyahu duam şu, ‘  Ya Kahhar ismiyle bu siyonistler kahr-u pesişan eyle’ Biz şartlara göre, konjonküre göre politikasını belirleyen tatlı su siyasetçilerinden değiliz. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Yarım asır boyunca bedel ödemekten asla çekinmedik.” dedi.

ERDOĞAN’IN İLK AÇIKLAMALARI

”Kalbi Kudüs ve Filistin için atan siz kıymetli parlementerleri ülkemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Medeniyet, tarih ve kültür şehri güzel  İstanbul’umuza hepiniz hoş geldiniz. Sizlerin şahsında Filistin davasını kendi meselesi görüp destek veren, Kudüs’e ve Filistin’e sahip sahip çıkan tüm parlementerlere teşekkür ediyorum. Az önce yapılan konuşmaları ilgiyle takip ettik. Parlementerler arası Kudüs platformu’nun kurşundan bu yana geçen sürede önemli bir boşluğu doldurduğunu memnuniyetle müşade ettik.”

”İSRAİL İLE İLİŞKİLERİ KESTİK”

İsrail ie ilişkilerimizi ticari başta olmak üzere kestik, kesiyoruz. Şunun da altını çiziyorum; Türkiye 2000 yılı aşan tarihinin hiçbir döneminde asla soykırım yapmamış, sömürgeci olmamış, masumlara dokunmamış bir ülkedir. Başı dara düşen herkese kapımız açtık. Engizisyondan kaçan Musevilere de, Nazilerden kaçan Musevilerede biz sahip çıktık ey Netenyahu… Suriye’den kaçan kardeşlerimize biz yardımcı olduk. Bölgemizde barışın, huzurun, refahın hakim olması için samimiyetle gayret gösteriyoruz.