Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Kişinin Hayatını Kaybettiği Yangınla Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili savcıların görevinin başında olduğunu söyleyerek; ”Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt katını gazino haline getirenler kim? Şimdi savcılarımızla bunu kovalamaya devam ediyoruz. 29 vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler?” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

İstanbul’da Haldun Üniversitesi’nda TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı Erdoğan’da katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına ilk, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini kutlayarak başladı.

Erdoğan konuşmasına, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta ki bir eğlence mekanında 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili;” Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Sürekli işçinin emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybedeb 29 emekçiyle ilgili tek cümle kurmadılar.” sözlerini sarf etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SATIR BAŞLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın konuşmasının satırbaşları şu şekilde;

”TÜRGEV tam 28 yıldır ülkemize ve gençlerimize sahip çıkıyor. 40 bin 500’ü aşkın mezunumuz hem ülkemizde hem de dünyada insanlığa hizmet ediyor. Ülkesine ve milletine sayısız eser kazandırmış bir siyasetçi olarak TÜRGEV bizim için herp farklı oldu. Bir gencimize daha ulaşmak için çalışan vakfımızı tebrik ediyorum. Maddi ve manevi her hayırsevere teşekkür ederim.

Sizlerin arasında yarının başarılı bilim kadınlarını, doktorlarını, siyasetçilerini, örnek anneleri görüyorum. Rabbim her birinizin yolunu ve bahtını açık etsin.”  sözlerini sarf etti.

29 EMEKÇİ KARDEŞİMİZ İÇİN TEK CÜMLE KURMADILAR

”İftira ve yalan furyasının hedefi oldunuz. Sizleri yıpratmak isteyen nice saldırının kurbanı oldunuz. Ne siz ne de biz bunların hiçbirini aldırmadık. Hukuktan, halka ve hakka hizmet yolunda ayırmadık. Bugün  de aynı aynı duruşla hareket ediyoruz. Sen doğru olursan, dürüst olursan eğri er yada geç mutlaka belasını bulur diyoruz. Sürekli ahlak tüccarlığı yapan, işçinin ve emekçinin hakkından bahseden bunlarBeşiktaş’taki hayatını kaybedeb 29 emekçi kardeşimiz için tek cümle kurmadılar. Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt katını gazino haline getirenler kim? Şimdi savcılarımızla bunu kovalamaya devam ediyoruz. 29 vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler?

Bu zorlu süreçte sizlere hizmet etmekten, sizleri llen iyi şekilde hayata hazırlamaktan başka gayemiz lolmadı. Ne yaptıysak siz gençlerimiz için yaptık. Huzurunuza alnı ak ve başı dik olarak çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Sizin enerjinize, yeteneğinize ve heyecanınıza ihtiyacımız var. Kendimizi başkalarına göre tanımlayacak, başkalarının bizi kendi kalıplarına göre hapsetmesine izin vermeyeceğiz. Vazifelerimizi en güzel şekilde yapmaya çalışağız.” dedi.