Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Özel’i Savundu

Bugün CHP Merkez Yönetim

Bugün CHP Merkez Yönetim Kurulu, CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığında ilkkez düzenlendi. CHP Sözcüsü olan Deniz Yücel,Genel Başkan Özgür Özel’in ” Emanetçi Başkan” iddiaları sorusuna sert bir cevap verdi. 

CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplanıldı. CHP Sözcüsü olan Deniz Yücel , Özgür Özel hakkında ” Emanetçi Başkan” iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’e sorulan soru ‘ YDK ve MYK’de İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın isimlerin ağırlıklı olduğu iddia ediliyor. Bu da CHP Genel Başaknı Özel için ‘ emanetçi başkan’ yorumlarını beraberinde getiriyor. Değerlendirmeniz nedir ? sorusunu cevapladı.

Deniz Yücel’in Cevabı

” 38. Olağan Kurultayımız Türkiye’deki diğer siyası partilere örnek teşkil edecek şekilde, bir demokrasi şöleni havasında geçti. Burada binlerce CHP üyesinin mahalle delege seçimlerinden, ilçe, il kongrelerinden itibaren seçilen kurultay delegelerimiz  patimizin üst yönetiminin başta genel başkanımızı, Parti Meclisimizi ve Yüksek Disiplin Kurulumuzu seçti. Burada Sayın Özgür Özel’e emanetçi başkan yakıştırmasını yapmaları en hafifinden Özgür Özel’e de Ekrem İmamoğlu’na da yapılmıi bir saygısızlıktır, hatta daha da ötesi hadsizliktir. CHP’nin Parti Meclisi ya da Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri bir kişiye yakınlığı ile ya da uzaklığı ile belirlenmiyor.” cavabını verdi.

Özel KKTC ve Azerbaycan’a Gidecek

CHP Sözcüsü Deniz Yücel MYK’da İsrail ve Filistin meselesinin de görüşüldüğünü ifade etti. Yücel CHP Genel Başkanının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve sonrada Azerbaycanı ziyaret edeceğini açıkladı.