Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal ve Dusan Tadic Açıklamalarda Bulunuyor!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmal Kartalve futbolculardan Dusan Tadic  yarın akşam oynanacak UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı öncesi canlı açıklamalarda bulunuyor.

Dusan Tadic, ”Yarın ilginç bir maç olacak. İki takım da çok kaliteli. İlk maç çok bireysel hata yaptık ama daha sonra iyi bir skorla ayrılmayı başardık. Yarın onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu taraftarlarımızın önünde göstereceğiz. Zor bir maç olacak ama turu atlamayı düşünüyoruz.”

Dusan Tadic, ”Biz her anlamda onlardan daha iyi olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Taraftarlarımızın önünde bunu göstermemiz gerekiyor. Fenerbahçe’yi yarı finale çıkarmak bizim için bir zorunluluk.”

Dusan Tadic, ”Ben harika bir taraftarımız olduğunu düşünüyorum hatta gördüğüm en iyisi. Bunu olumlu anlamda kullanmamız gerekiyor. Büyük takımlarda olduğunuzda iyi şeyler olur, kötü şeyler olur. Taraftarımızı arkamıza almamız gerekiyor. Yarın da harika bir atmosfer olacağını ve birlikte bir şeyler başaracağımızı düşünüyorum.”

İsmail Kartal, ”Oyuncularımızla yapmış olduğumuz toplantı ve antrenmanları yaptık. 3-2 kaybettik ilk maçta. Yarın muhteşem taraftarlarımızın önünde yarı finale çıkmak için oynayacağız. İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Olympiakos köklü iyi bir takım ama biz de iyi bir takımız. Yarı finale adımızı atabilmemiz için taraftarlarımızın vereceği enerjiye, güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz.”

İsmail Kartal,  ”Taraftarlarımızın maçın başından sonuna kadar bizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Onların desteğiyle oyuncularımızın da performansı artacak. Biz Yunanistan’da da iyi başladık ama gol atalım derken kendi yaptığımız hatalardan gol yedik. Yarın inşallah biresysel hatalar yapmadan güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz”

İsmal Kartal, ”Geldiğimiz nokta itibariyle her şey ortada. Yeterli desteği alıp almadığımı kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ben işimi yapıyorum ve dışarıya da bakmıyorum. Neler yaptığımız ortada. Buna rağmen ben ve takımımın eleştiriyorsak bunu bir şey diymem. Eleştiri tabii ki olur. Her eleştiriye kafayı takarsak olmaz. Bunlardan etkilenmemeye çalışıp işimi yapıyorum.”

İsmail Kartal, ”Djiku’nun sağlık durumu iyi durumda. Bu akşamki antrenmanda bakacağız. Yarın oynayabilir.”