Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CANLI ! Ali Koç Galatasaray Hakkında Çok Sert Konuştu !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bugün saat 14:15’te Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi ve Galatasaray Kulübü hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Ali Koç, bugün Fenerbahçe Ilgaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzünlendi ve Galatasaray Kulübü hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un açıklamaları;

”GALATASARAY BEKA SORUNU”

”Bu toplantının öznesi rakibimiz olacak.. Rakibimiz son dönemde deli saçması söylemler içerisinde. Birazcık onlara ve ülkemize hatırlatmayı amaçlıyorum. Böyle bir basın toplantısı yaptığım için de üzgünüm. Sportif rekabeti düşündükleri seviye, mezbahayı aratır seviyede. Yalanlarla kendi camialarını kışkırtıyprlar. Bizim camiamızı tahrik ederek, milyonları kıştırtarak seç işliyor. Buna müdahale edecek federasyon yok. Galatasaray’ın Türk futbolu için beka sorunu olduğunu anlatacağım. Hayali olarak değil.

B:u kulübün kötülükle ve riyakatlıkta da Şampiyonlar Ligi’nde olduğunu, kazanmak için her şeyin mübah olduğu şeklinde davrandığını anlayacağınızı düşünüyorum. Algılara, kısa sürekli mutlu olabilirler. Sonunda tarihini sonunda yer alan kirli ilişkileri, başarı için yaptıkları türlü türlü halleri çıkacaktır.”

”ORTALIĞI KARIŞTIRIP,BUNDAN FAYDALANDILAR”

”Tenhada ayrı, umumide ayrı davranırlar. Kendilerine yapılmasını istemediklerini, başkalarına çekinmeden yaparlar. Hiç çekinmezler. Ortalığı kışkırtıp, bundan da faydalanılır. Sportif rekabette, transferlerde algı oluşturup, hak, hukuk ve vicdan tanımazlar. Kul hakkı yemekten çekinmezler. Hakemleri ve TFF’nin kurallarını baskı altında tutmak için hayali düşmanlar yaratırlar. Rakiplerini aşağılarla ve alay derler. Son Beşiktaş – Galatasaray derbisinde gördüğünüz gibi. Bu kulübün Türk futbolunun bekası için ne büyük derecede tehdit ve sorun olduğunu anlatabileceğimi ümit ediyorum.”

”VAR KAYITLARI, LİGİ BİTİRTMEYİZ”

”Kendi maçlarında lehlerine olan hakem hatalarını örtbas etmek için ortalığı karıştırırlar. ”Elimizde VAR kayırları var. Ligi bitirtmeyiz” derler, istedikleri olmayınca sus pus olurlar. İşler istedikleri gibi gittiğinde, tam tersi bir tavır takınırlar.”

”AYNI ŞEYİ YAPIYORLAR”

”İkinci örnek; bir maçta kulübümüz hakkını aramak için 19 Mart’taki Alanyaspor maçının devre arasında rahatsızlığımızla ilgili paylaşım yaptık. Kıyameti kopardılar. Sonra aradan on gün geçti, birebir aynısının kendi maçlarında yaptılar. Paylaşımı yapmadan önce aranızdan akıllı ”Fenerbahçe aynı şeyi yaptı, başkanımızın ağzından çok sert şeyler yazdık. Yaparsak riyakarlık olur” demiyorlar mı?”

”AVRUPA’DA GÖRÜYORLAR”

”Yabancı hakem istemezler, Avrupa’da yabancı hakemlerin nasıl maç yönettiğini görüyorlar. Kendilerini, Avrupa’da yere atıyorlar ama onlar”Kalk” diyor. Tabii istemezler.”

”YABANCI HAKEM İSTEYİN”

‘Madem TFF Başakanı’ndan memnun değilsiniz, kurullar rezil.. Hakemler kötü.. Ozaman siz de bizim gibi yabancı hakem talebinde bulunun! Mertseniz, dürütseniz, kendinize güveniyorsanız.. Bu sizin en büyük samimiyet testiniz.”

”HERKES SAF, BUNLAR AKILLI”

”Baskı yaparak saldırarak istediklerini elde etmeye alışmışlar. PFDK Başkanı’nı Fenerbahçeli olmakla suçladılar. Ertesi gün Tahkim Kurulu Başkanı’nın oğlunu Galatasaray Kongre Üyesi yaptılar. Aynı şeyi biz yapsak ne olurdu? Bunlara göre herkes saf, bunlar akıllı.”

”YANLIŞ YÖNLENDİRME ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDELER”

”Bunlar transfer yapma kültürleri olağanüstü, kimse yanına yaklaşamaz. Pek çok yerel kulüp şikayet eder ama seslerini çıkaramazlar. Oyuncu ayartmada, hülleli transferde, çıkarlarına göre transfer haberi servis etmede, sözleşmelerde işlerine geleni yapmakta, kamuoyunu yanlış yönlendirmede de Şampiyonlar Ligi’ndeler.”

”KART YOK, KART!”

”Wilfired Zaha’ya kart bile çıkmadı, iki bacağına birden .. Kart yok, kart!”

”BEN BBÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

”Carlos Vinicius.. Ben böyle bir şey görmedim. Göz göze, kulak kulağa.. Az kalsın dudak dudağa.. Kart yok, hiçbir şey yok. Bizim nerdeyse İngilizce bilmeyen futbolcumuz” Aptalca” dedi diye atılıyor, burada hiçbir şey yok. Bakın ayrıca ne güzel atlıyorlar yere. Lucas Torreira nasıl basıyor, olacak iş değil. Haftaya derbide olmaması lazımdı.”

”BUNLARI TFF’YE SORACAĞIZ”

”Pazar günü bir futbolcularına imaj hakları yüzünden para ödemedikleri çıktı. Bunları TFF’ye sorcağız. Ancak kılıfına uydurmakta üstlerine yoktur. Bizden 8-9 milyon euro isteyen oyuncuları, 3 milyon euroya oynatıyorlar. Heralde İstanbul’un o yakasında daha fazla oksijen var.”

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR TIKLAYINIZ…