Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Bir Evli, Bir De Nişanlı Çifti Ayıran Kaza!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Ankara karayolunda yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla açarak tarlaya savruldu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil tarlaya savruldu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

TAKLA ATTIKTAN SONRA YOLDAN ÇIKARAK TARLAYA SAVRULDU

Kaza, 02:00 sıralarında Ankara karayolunda meydana geldi. Sedat Taşdemir (32) yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan 4 kişiyi çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri Zeynep Murhan (36) ve kardeşi Eda Ateşmen’in (24) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BURSADA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Yaralı olarak kurtulan Mustafa Murhan ve Sedat Taşdemir’e ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Taşdemir’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Bursa’da bir mekânda akşam yemeği için bir araya geldiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Zeynep Murhan’ın Mustafa Murhan ile 10 yıldır evli olduğu, 4 ve 8 yaşında 2 çocuğunun olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Eda Ateşmen’in de Sedat Taşdemir ile nişanlı olduğu belirtildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT