Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burak Yılmaz, Halil Umut Meler’e Ne Dedi ?

Galatasaray – Beşiktaş arasında

Galatasaray – Beşiktaş arasında oynanan ve derbiyle ilgili açıklama yapan Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz sarı kart gördüğü pozisyonda Var’a giden Halil Umut Meler’e, “Penaltıyla alakalı top değişmiyor ya da dışarıda dedim, öyle bağırdım. O da geldi güzelce bana sarı kart gösterdi haksızmışım gibi.” dedi

Trendyol Süper Ligin 9. haftasında oynana Galatasaray’la Beşiktaş Halil Umut Meler’in Beşiktaş aleyhine haksız yere penaltı verildiğini düşünen Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz, Halil Umut Meler Var’da pozisyonu incelerken Burak Yılmaz şiddetli itirazda bulundu. İtiraz sonrasında sarı kart yiyen Burak Yılmaz, Halil Umut Meler’e Var’da pozisyonu incelerken, ne söylediğini açıkladı.

HAKSIMIŞIM GİBİ SARI KART GÖSTERDİ

Burak Yılmaz, Halil Umut Melere’e, “Penaltıyla alakalı top değişmiyor ya da dışarıda dedim, öyle bağırdım. O da geldi güzelce bana sarı kartı gösterdi haksızmışım gibi.” dediğini açıkladı.

Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz, derbiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Futbolcuların kaos ortamından etkilendiğini düşünüyorum. Taraftarımız bizimleydi ve aslanlar gibi geldiler, biz de onlar için oynadık. Yönetim bizimleydi ve desteklerini gösterdiler. Kaos ortamı sahaya yansıdıysa, başka yere yansıdı. Penaltı, Kartlar… Beşiktaş’ta bir şey varsa ‘Biz de vuralım’ olmamalı. Halil Umut Meler ile ilgili konuşmak istemiyorum. Penaltıydı, frikikti, doğruydu, karttı, değildi. Başka şeyler var sahanın içinde. Başka yerlerde kesilme var. Tık diye kesme var, götürmeme var. Ben bunları çok iyi bilirim. O yüzden Halil Umut Meler ile ilgili konuşmak istemiyorum.”