Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burak Yılmaz Beşiktaş Paylaşımlarını Neden Sildiğini Açıkladı !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta Şenol Güneş istifa ettikten sonra Teknik Sorumlu görevine Burak Yılmaz getirilmişti. Burak Yılmaz başarılı olamayınca ulüpten ayrılık kararı aldı ve ayrılmıştı.

Hürriyete konuşan Burak Yılmaz sosyal medya hesaplarından neden Beşiktaş ile alakalı fotoğrafları kaldırdığını açıkladı.

Gücüme Giden Şeyler de Var

” Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var. Sayın Başkanla konuşurken sıra hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alışverişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘ Keşke gelmeseydim’ diyorum ama Beşiktaş’tan kaçamazdım.”

Rıza Çalımbay’ın Geldiğini Öğrendim

” Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim.”

Hamit Altıntop Aradı

” Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yölerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz.”

Çocuklarıma Bile Hakaret Ediliyordu

” Ne yapsaydım ? O fotoğrafların altına neler neler yazıldığını, nasıl küfürler edildiğini bir bilsen. Çocuklarıma bile hakaret ediliyordu.”