Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilal Hancı Kimdir? Eşini Aldattı Mı?

Bilal Hancı Kimdir? Bilal

Bilal Hancı Kimdir? Bilal Hancı’nın Eşi Kimdir? Bilal Hancı Eşini Aldattı Mı? Bilal Hancı Eşini Kimle Aldattı? Bilal Hancı’nın Olayı Nedir? tüm soruların cevabına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

BİLAL HANCI KİMDİR?

Bilal Hancı 8 Eylül 1989 yılında Trabzon’da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 26 Aralık 2014 yılında “Kafalar” adında Youtube kanalı kurdu. 2018 yılında söz ve müziği Abdurrahim Akça’ya (Eypio) ait “Kafalar Karışık” filmi için “Kaşık” adlı şarkının klibinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin oynadılar.

2023 yılında içerik üretici olarak “Kafalar” Youtube kanalının sahibi olarak Youtuber’liğe devam ediyor.

BİLAL HANCININ EŞİ KİMDİR?

Bilal Hancı’nın eşi 24 Temmuz 1993 doğumlu Sosyal Medya Fenomeni Esin Çepni’dir. 2021 yılında evlenen çift 1 yıl sonra boşanma kararı almış ve sık sık gündemdelerdi.  Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni sosyal medya hesabı üzerinden Bilal Hancı’nın kendisini aldattığına dair görüntüler paylaştı.

BİLAL HANCI EŞİNİ KİMLE ALDATTI?

Bilal Hancı, boşanma aşamasında olduğu eşi Esin Çepni’yi aldattığına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Esin Çepni sosyal medya hesabı üzerinden eşinin bir barda başka bir kadınla öpüşüyorken çekilmiş videosunu paylaştı.

Esin Çepni, Eşinin aldattığı videoyu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdan sonra “Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre” yazılı bir gönderi paylaştı.