Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Hari Vukas’tan Açıklamalar !

Temsilcimiz Beşiktaş dün UEFA Konferans Ligi D grubu mücadelesinde Bodo Glimt’le karşılaştı. Mücadeleyi Bodo Glimt ekibi 3-1’lik skorla kazanmayı başardı. Maçın ardındın yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunun Beşiktaş’ın yardımcı Antrenörü Hari Vukas alınan mağlubiyetle alakalı açıklamalarda bulundu.

Temsilcimiz Beşiktaş dün UEFA

Maç Hakkında Açıklama Yapan Hari Vukas 

”Bugünkü mağlubiyetten sonra bu anlamda konuşacak bir şeyimiz yok. Bahanesi ya da mazereti olan bir mağlubiyet değil. Şanslar bulduk, rakibimizi de verdik. Onlar değerlendirdi. ”

Maçı kazanan Bodo Glimt ekibini tebrik ederek açıklamalara devam eden Vukas : ” Öncelikle Bodo’yu tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Çok açık oynanan bir mücadeleydi. İki takımda çok fırsat buldu. Şansları değerlendiren Bodo oldu. Maçı kazandılar, onları tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Ama 3 Maçımız Daha Var

” 3 maç sonunda 1 puan sahip olmak tabi ki iyi bir durum değil. Ama 3 maçımız daha var. Bu 3 maçta bir şeyleri değiştirebiliriz. Bir sonraki maçta evimizde Bodo Glimt ile karşılaşacağız. O maçı kazanıp işleri diğer tarafa döndürmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

3 Pozisyonu Değerlendirip Bizi Mağlup Ettiler

” Galatasaray maçından sonra bunları konuşabildik. Çünkü o maç  daha farklıydı. Fakat bugünkü mağlubiyetten sonra bu anlamda konuşacak bir şeyimiz yok. Bahanesi ya da mazereti olan bir mağlubiyet değil. Şanslar bulduk, rakibimize de verdik. Onlar değerlendirdi. Maçta kırılma noktaları buydu. Rakibimiz gol attıktan sonra önde bastık, risk aldık. Bu yüzden arkada çok alan verdik. Rakibimiz akıllı, kompakt, sert oynadılar. 3 pozisyonu değerlendirip bizi mağlup ettiler.”

Sözlerini Şu Şekilde Noktalayan Vukas

”Biz Bodo’nun iyi bir takım olduğunu maçtan önce biliyorduk. Bodo Glimt, buraya gelen her takıma sıkıntı yaratan bir takım. Bunun bilincindeydik, şaşırmadık. Beklediğimiz anlamda güçlü ve sert oynayan bir takım vardı. Bizden daha akıllı oynadıklarını söyleyebilirim. Aldıkları son kararlar, final pası kararları bizden daha iyiydi. Maç içerisinde bizden daha iyi kararlar aldılar. Rakamlara baktığınız zaman daha iyi olduğumuzu görebiliyorum. Futbolda geçerli olan goldür. Bodo Glimt önemli olan şeyi yaptı, golleri buldu ve hak ettiği galibiyeti aldı.”