Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’dan Açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sponsorluk anlaşması imza töreninde flaş açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sponsorluk anlaşması imza töreninde flaş açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, “Futbolun marka değerini artırmak için çalışıyoruz. Bu marka değerini arttırırsanız sponsorlarınızı da o kadar çok gelir elde edersiniz. Bi hep birlikte çalışacağız. Türk futbolunun layık olduğu yere gelmesi için gelirlerin artması gerekiyor. Biz de kulüp başkanlığından geliyor. Bizim dönemimizde futbolun markda değeri yayıncı kuruluş ve sponsorluklar da çok daha yukarıdaydı. Yaşadığımız talihsiz yönetimsel hatalardan dolayı sporu kendi ruhunun dışına çıkarıp farklı mecralara çektiğimiz için çok değer kaybetti. Sayın Kulüpler Birliği Başkanımız’la da hemen hemen aynı fikirdeyiz.”

“KAÇAK YAYINI BİTİRECEĞİZ”

Kaçak yayın hakkında gelen soruya İbrahim Hacıosmanoğlu şu cevabı kullandı; “Kaçak yayın, futbolun en büyük gelir yayın gelirini etkiliyor. Seçildiğimiz andan itibaren ciddi çalışmalarımız var. Hedefimiz tamamen kaçak yayını engellemek.”

“AHLAKLI BAŞARI ÖNDEMLİDİR”

“Futbolda, elbette başarı önemlidir. Ama ahlaklı başarı önemlidir. Ama ahlaklı başarı hepsinden önemlidir. Bir takım şampiyon oluyor, öteki takımların başarısız addedildiği bir ortamda marka değerini yukarı çıkaramıyorsunuz. Bu binci yetiştirmek istiyoruz Türk futboluna . Sahada yarışacağız. Saha dışı ortak payda var, bunun ortağıyız.”

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

“Biz bu sistemi değiştireceğiz. Babadan oğula, amcadan toruna kalan sistemi değil, yetenekli çocuklarımızı yetiştireceğiz. Kulüplerinde bu konuda şikayetlerini ortadan kaldırcağız. Sahada adaleti sağlamadığınızda futbolun marka değerini hiçbir yere taşıyamazsınız. Sportif başarıların sahada kazanılması için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin endişesi olmasın.”