Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Yıldızından Şenol Güneş Yorumu

Siyah , Beyazlı ekibin yıldızından Şenol Güneş ve Burak Yılmaz yorumu .

Siyah , Beyazlı ekibin

Beşiktaş’ın busene renklerine bağladığı Alex Oxlade Chamberlain The Athletic’e verdiği özel röportajda Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve İstanbuldaki yeni hayatından bahsetti.

”HİÇ YABANCI YADA FARKLI HİSSETMİYORUM”

”İstanbul çok kültürlü bir şehir. Bazı kısımlar çok Avrupalı hissettiriyor ve hiç yabancı ya da farklı hissetmiyorum. Ve farklı olan bir şey olduğunda, bunu ilginç buluyorum. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Kulüpteki şefler bana farklı yemekler, geleneksel Türk yemekleri gösteriyor ve farklı kelimeler öğretiyorlar. Bundan keyif alıyorum.”

”SADE OYNATILMIYORDUM”

” Eğer sürekli kas sakatlıkları yaşıyor olsaydım, eleştirileri anlayabilirdim. Ama tüm kariyerim boyunca 13 yılda üç kez diz ardı kirişi sakatlığı geçirdim. Benim sorunum, sakatlıklarımın diz ameliyatı gerektiren büyük sakatlıklar olması. Ama insanlar ‘Sakatlandın Değilmi?’ diyordu. Ama değildim. Sadece oynatılmıyordu.”

”BEŞİKTAŞA GELMEK MANTIKLIYDI”

”Menejerle (Güneş) konuştum, pozisyonlar hakkında konuştum ve benim için asıl karar mümkün olduğunca çabuk futbol oynamaya geri dönmekti. Burası büyük bir kulüp, alilemden çok uzakta değil ve buraya gelmek benim için çok mantıklıydı. Takım geçen sezonu üçüncü bitirdi ve belki insanlar bizi güçsüz olarak göruyor ama ben bunu seviyorum. Eric Bailly ve Ante Rebic gibi oyuncularla buraya gelip ligi kazanmak için mücadele etmek hoşuma gidiyor. İstendiğiniz, gerçekten gelip oynamanızı istedikleri bir yere gitmelisiniz. Ben de her zaman farklı bir kültürü denemek ve farklı bir ligde oynamak istediğimi hissetmişimdir.”

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz hakkında konuşan Chamberlain :

”Şenol Güneş’in ayrılmasını görmek hoş değildi çünkü beni buraya o getirdi ve ben de bunun karşılığını biraz daha fazla verebilmek istiyordum.”

”Ama oraya ılaşacağımızı düşünüyorum. Yeni menajerin (Burak Yılmaz) bu konuda iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum. Oyuncularından büyük saygı görüyor. Umarım bunun üzerine bir şeyler inşa edebiliriz.” açıklamalarında bulundu.