Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Yeni Teknik Adamı’ndan İlk Açıklama !

Dün Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu

Dün Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın istifası ardından Beşiktaş yönetiminin gideciği 3 Aralık Başkanlık seçimine kadar Tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.

Kulüpten Yapılan Açıklama

Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirilmiştir. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle :

” Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.1102023 (bugün) tarihiyle itibariyle anlaşmaya varılmıştır.

Yeni teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, yarın (11 Kasım) saat 12:00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Rıza Çalımbay’a görevinde üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

Rıza Çalımbay İlk Açıklamasını TRT Spor’a Yaptı

” Mutluyu tabii ki. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İşimiz kolay da değil, baya da zorluk yaşabiliriz ama ben inanıyorum. En başta taraftara güveniyorum. Onların da desteğiyle, Futbol oynayan arkadaşlarımızın da desteğiyle çok daha iyi hala geleceğiz. Zaman diye bir şey konuşmadık, nereye kadar çalışabilirsek çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi de göstereceğiz. Taraftara 12.adam derler ya, benim için 1. adamdır.”

Rıza Çalımbay’ın Görevi

Rıza Çalımbay’ın 3 Aralık Başkanlık seçimine kadar duracağı söylendi ama takımın gidişine göre bu değişebilir.

Beşiktaş Kulübü Başkanlık seçimine kadar 4 maça çıkacak.

Süper Lig’in 12.haftasında Beşiktaş ekibi Başakşehir’i konuk edecek. Milli aradan sonra Siyah – Beyaz2lı ekip Samsunspor’a konuk olacak. 30 Kasım’da ise  UEFA Konferans Ligi’nde Club Brugge ile karşılaşacak. 3 Aralık’ta ise Süper Lig’in 14.haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.