Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Muhtemel İlk 11’i ! Maç Saat Kaçta ? Hangi Kanalda ?

UEFA Konferans Ligi 4.hafta

UEFA Konferans Ligi 4.hafta grup mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Bogo/Glimt’i konuk edecek. Grupta son sırada olan temsilcimiz hangi kadroyla sahaya çıkacak ve maç saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş gruptan çıkmak istiyor. Grupta henüz galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz bu maçı kazanıp diğer maçlarda rahatlamak istiyor. Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz bu akşam hangi tercihleri yapacak baya merak konusu oldu.

Beşiktaş’ın Muhtemel İlk 11’i

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz’ın şu kadroyla çıkması bekleniyor.

Mert, Rosier, Necip, Bailly, Zaynutdinov, Amir-Gedson, Rashica, Chamberlain – Cenk, Aboubakar

Aboubakar Oynayacakmı

Trendyol Süper Lig’de Gaziantep FK ve  Antalyaspor maçında rahatsızlığından dolayı forma giyemeyen Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Aboubakar bu akşam Bodo/Glimt mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.

Aboubakar 2 Gol Atarsa Rekor Kıracak

Siya-Beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar bu mücadelede 1 gol atması halinde 14 golle Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında en golcü oyuncusu olan eski futbolcusu Oktay Derelioğlu’nun rekorunu kıracak.

Beşiktaş formasıyla Avrupa turlarında 13 golü bulunan Vincent Aboubakar bu akşam 2 gol atarsa Beşiktaş’ın kulüp tarihinde Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu olacak.

Kartal Galibiyet Peşinde

Grupta 1 puan’la sonuncu sırada yer alan Siyah-Beyaz’lı ekip üç puanı almak istiyor. Norveç’te oynanan mücadeleyi 3-1 kaybeden ve ilk grup mücadelesinde Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ın 1 puanı bulunuyor. Bu maçı kazanıp ve grupta kalan 2 maçıda kazanıp çıkış elde etmek istiyor.

Maç Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş – Bodo Glimt’i konuk edecek . Mücadele saat 20:45’te başlayacak. Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberve.com ekibi olarak temsilcimiz Beşiktaş’a UEFA Konferans Ligi’nde başarılar dileriz….