Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’a 7 Teknik Direktör Adayı!

Dün akşam Trendyol Süper

Dün akşam Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş Alanyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Alanyaspor 3-1 kazandı. Mücadeleden sonra alınan mağlubiyet ve takımın kötü gidişinden dolayı Beşiktaş yönetimi, tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Bu ayrılıktan sonra Beşiktaş’ın başına kim geçecek? Merak konusu olmuşken 7 isim’den birtanesi Beşiktaş’ın teknik direktörlüğüne getirilebilir.

Siyah-Beyazlı ekip  Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Alanyaspor’a mağlup oldu Lig’de son 3 müsabakada puan kaybı yaşadı.

Bu mağlubiyetin ardından Beşiktaş kulübü takımın daha fazla yıpranmaması için Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Beşiktaş kulübü bu ayrılığı kulübün sosyal medya hesabından mesaj olarak yayınladı.

Beşiktaş’tan Yapılan Açıklama

” Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir.

Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır.

Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK”

7 Aday Var

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için masada tam 7 aday var. Bunlar: ” Fabio Cannavaro, Slaven Bilic, Jorge Sampaoli, Van Nistelrooy, Frank de Boer, Bruno Genesio ve Stanislav Cherchesov” Beşiktaş’ta teknik direktörlük için düşünülen isimlerden.

Önümüzdeki günlerde Beşiktaş yönetiminin bu isimlere teklif sunulması bekleniyor.