Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Juninho Transferinde Sona Doğru Yaklaşıyor !

Bu sezon Süper Lig’e istediği başlayamayan ama diğer sezon için transfer çalışmalarına hızla devam eden Beşiktaş transfer listesinin başında yer alan Juninho transferinde sona doğru yaklaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'e

Siyah-beyazlı kulüpte diğer sezon için transfer çalışmları tam hızıyla devam ederken, listenin başında olan Juninho ile alakalı sıcak gelişmeler Beşiktal tarftarlarını bi hayli heyecanlandırdı.

”MENAJERİM DEĞERLENDİRİYOR”

Brezilyalı futbolcu Juninho, CBC Sports muhabiri olan Elçin Cafarov’un Beşiktaş hakkında sorduğu soruya, ”Transfer tekliflerini menajerim değerlendiriyor. Ben bu jonuyla ilgilenmiyorum. Hayırlısı neyse o olur.” cevabını verdi. Ancak oyuncunun bu açıklamasından dolayı Beşiktaş Yönetimi resmi girişimlerini öne çekme kararı aldı.

Juninho’nun Beşiktaş transferi hakkında  son açıklamayı teknik direktörü Gurban Gurbanov yaptı, açıklamasında, ”Takımı korumak için çalışacağız. Bazen düşünmediğimiz, oyuncuları  tutamayacağımız teklifler oluyor. Türkiye’den de teklifler var. Juninho yükselen bir yıldız. Bunlar futbolun normal dinamikleri içinde olan gerçekler. Kimsenin önünü kapatamayız.” sözlerini sarf etti.

SEZON PERFORMANSI

Brezilyalı yıldız Juninho bu sezon Brezilya forması ile 44 resmi maça çıktı. 27 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 25 gol ve 8 asistlik skor katkısı sağladı.