Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’na Fenerbahçe’yi konuk edecek. Trendyol Süper Lig’de 14 haftada toplamda 12 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor. Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş’ı yenerek ligin zirve yerindeki yerini korumak istiyor. Ev sahibi ekibi Beşiktaş ise mücadeleyi yeni Başkanı ile kazanıp Trenyol Süper Lig’de bir çıkış yakalamak istiyor. Beşiktaş – Fenerbahçe maçı nezaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? işte mücadeleye dair tüm detaylar…

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş – Fenerbahçe‘yi Tüpraş Stadyumu‘na konuk edecek.

Mücadele bugün saat 19.00‘da başlayacak. Maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Son Durumları

Beşiktaş

Trendyol Süper Lig’de bu sezon 14 mücadeleye çıkan Siyah-Beyazlı ekip bu maçların 8’ini kazandı, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Toplamda 26 puan’la haftaya 3. sırada girdi.

Fenerbahçe

Trenyol Süper Lig’de 14 haftada toplamda 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe ise 37 puanla şuanda Lig’de maç eksikliği ile 2. sırada yer alıyor.

Beşiktaş – Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Beşiktaş

  • Mert Günok, Onur bulut, Necip, Amartey, Bakhtiyor, Gedson, Hadziahmetovic, Chamberlain, Cen Tosun, Rebic, Aboubakar

Fenerbahçe

  • Livakovic, Osayi Samuel, Samet Akaydin, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can, Szymanski, Dusan Tadic, Dzeko