Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayern Münih – Arsenal Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Avrupa’nın en gözde organizasyonlarından en başında olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Bayern Münih ile arsenal çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bundesliga’da şampiyonluğu Bayer Leverkusen’e kaptıran Bayern Münih’te rota Avrupa’ya çevrildi. İngiltere’de oynan ilk maç 2-2 eşitlikle tamamlanmıştı. Peki Bayern Münih – Arsenal maçı ne zaman? Bayern Münih – Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih – Arsenal maçı hangi kanalda? Bayern Münih – Arsenal maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte müsabakaya dair tüm detaylar…

Avrupa'nın en gözde organizasyonlarından

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş mücadelesinde Bayern Münih – Arsenal’ı konuk ediyor. Allianz Arena’da oynanacak müsabakayı kazanan takım adını yarı finale yazdırmayı başaracak. Bayern Münih tarihinde 13’üncü kez yarı finale yükselmek için sahaya çıkarken Arsenal ise tarihinde toplamda 2 kez yarı final görebildi. Peki Bayern Münih – Arsenal maçı ne zaman? Bayern Münih – Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih – Arsenal maçı hangi kanalda? Bayern Münih – Arsenal maçını nereden canlı izleyebilirim?

BAYERN MÜNİH – ARSENAL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Avrupa futbolunun en gözde organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Bayern Münih – Arsenal karşı karşıya geliyor.

Bu zorlu müsabakaya 17 Nisan Çarşamba (bugün) saat 22.00’da TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.