Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başakşehir – Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Kaçta? Muhtemel 11’ler!

Trendyol Süper Lig’de 31. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş zorlu Başakşehir deplasmanına konuk oluyor. Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş Süper Lig’de 3. sıraya yerleşmeye çalışıyor. Peki Başakşehir – Beşiktaş maçı ne zaman? Başakşehir – Beşiktaş maçı saat kaçta? Başakşehir – Beşiktaş hangi kanalda? İşte müsabakaya dair tüm detaylar…

Trendyol Süper Lig'de 31.

Trendyol Süper Lig’de RAMS Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş Lig’de son haftalarda çıkış yakalamak istiyor. Ligi 3. sırada bitirip Avrupa organizasyonlarına kaltılmak istiyorlar. Peki Başakşehir – Beşiktaş maçı ne zaman? Başakşehir – Beşiktaş maçı saat kaçta? Başakşehir – Beşiktaş hangi kanalda? İşte müsabakaya dair tüm detaylar…

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? KAÇTA?

Süper Lig’in 31. haftasında Başakşehir – Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu zorlu maç 4 Nisan Perşembe (bugün) saat 20:30’da başlayacak.

MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Muhammed, Dubois, Hamza, Opoku, Lima, Aleksic, Onur, Berkay, Figueiredo, Davidson, Piatek

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Mausaku, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muci, Rashica, Semih

BEŞİKTAŞ’TA 4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş KLulübü’nde ise Salih Uçan ve Tayfur Bingöl sakatlıklarından dolayı bu müsabakada forma giyemeyecek. Al-Musrati, Amertey ve Alex Oxlade Chamberlain ise sakatlıktan döndü. Ayrıca Beşiktaş’ta 4 isim Başakşehir maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz bu maçta kart görmeleri halinde haftaya cezalı duruma düşecek.

DENİZ TÜRÜÇ CEZALI

RAMS Başakşehir’de lkart cezalısı olan Deniz Türüç bu müsabakada forma giyemeyecek. Ayrıca Başakşehir’de Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.