Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Bolat Açıkladı, 18 Milyar Lira Değerinde Eşya ve Uyuşturucuya El Konuldu !

Ticaret Bakanı Ömer Bolat

Ticaret Bakanı Ömer Bolat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “2023 yılının ilk on ayı boyunca yürütülen faaliyetler sonucu, toplam 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konuldu” dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Ticaret Bakanlığı olarak yılın ilk on ayında yassa dışı ticaretle mücadelemizi başarıyla sürdürdük” dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın sosyal medya hesabı üzerinden  yaptığı paylaşım şu şekilde;

Ticaret Bakanlığı olarak yılın ilk on ayında yasa dışı ticaretle mücadelemizi başarıyla sürdürdük.

Gümrük Muhafaza ekiplerimiz, uyuşturucu maddeden akaryakıta, tütün ve tütün mamullerinden elektronik sigara, alkollü içkilerden kültürel varlıklara, tekstilden gıdaya, değerli maddelerden tıbbi malzemelere, oto yedek parçasından canlı hayvan kaçakçılığı dahil olmak üzere sayısız tür ve çeşitte yakalamalar gerçekleştirdi.

  • 3,6 milyar Türk Lirası değerinde 8,8 ton uyuşturucu
  • 12,2 Milyar Türk Lirası değerinde birçok farklı çeşit ve türde kaçak ticari eşyalar,

Ekiplerimiz dikkati ve çalışmaları neticesinde ele geçirildi.

Böylelikle, 2023 yılının ilk on ayı boyunca yürütülen faaliyetler sonucu, toplam 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konuldu.

Sınırın sıfır noktasından, vatan topraklarımızın her karışında 7/24 özverili ve fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Bugün olduğu gibi bundan sonra da illegal ticaretle etkin ve kararlı mücadelemizi sürdürecek, tüm insanlığın ortak düşmanı olarak gördüğümüz uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz.