Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Geldi

Fenerbahçe Kulübü bugün Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleştiriyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda Sevil Becan, Şekip Mosturoğlu ve Nihat Tokat, Uğur Dündar’dan koltuğu devralmak için yarışacak.

Fenerbahçe Kulübü bugün Seçimli

Fenerbahçe Kulübü bugün Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleştiriyor.

Bugün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başlayan toplandı saat 10.00’da başladı. Başkanlık için Nihat Tokat, Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan yarışıyor.

Oy kullanma işlemleri saat 15.00’da kadar sürecek ve sonra oy sayımı işlemleri gerçekleşecek, adayların aldığı oylar açıklanacak.

ESKİ BAŞKAN AZİZ YILDIRIM’DA KATILDI

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından olan Aziz Yıldırım’da Fenerbahçe Kulübü’nün Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılım sağladı.
Ayrıca toplantıya katılan Aziz Yıldırım tam 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katıldı.

AZİZ YILDIRIM’DAN NİHAT TOKAT’A TEPKİ

Eski başkan Aziz Yıldırm, ”Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ı barıştıracağım.” diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat’a tepki göstererek, ”Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum, ismim üzerinden ‘Onu bununla barıştırrım’ diye propaganda yapmayın, benim adıma da konuşmayın.” dedi.

”BU AKŞAM HAKEM MÜDAHALESİ OLMAYAN DERBİ İZLEYELİM”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan açıklamasında, ”Bugün hepimizin ana odağı takımımızın bu akşam oynayacağı Beşiktaş maçı. Sözlerime başlarken, takımımza hepimiz adına başarı dileklerimi vurgulamak istiyorum. Bu akşam hakem müdahalesi olmadan, adaletsiz, haksız kararlar yaşanmadan bir derbi izleyelim ve Fenerbahçemiz galip geip camiamıza hedefleri yolunda anlamlı bir derbi yaşatsın.” dedi.

”HERŞEYE RAĞMEN YARIŞTAYIZ”

Burak Çağlan Kızılhan, ”Fenerbahçemiz futbolda yaşanan her şeye rağmen zirve yarışını sürdürüyor. Spor kulübü olarak bizleri gururlandırmaya, Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor.