Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı !

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından olan Aziz Yıldırım, tekrardan Fenerbahçe’ye aday olduğunu açıkladı. Ayrıca Aziz Yıldırım, başkan olduğu takdirde, Jose Mourinho’yu getireceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından olan

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından olan Aziz Yıldırım, tekrardan Fenerbahçe’ye aday olduğunu açıkladı. Ayrıca Aziz Yıldırım, başkan olduğu takdirde, Jose Mourinho’yu getireceğini söyledi.

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, ”Çarşamba günü yapacağımız toplantıda Fenerbahçe’nin kongresinde başkanlığa aday olacağımı açıklayacağım. Kimseyle kavga etmeyeceğiz ama Fenerbahçe’nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek şekilde organizasyon içinde geleceğiz. Bizim kavgamız Fenerbahçe’nin büyüklüğüdür, büyük olmasıdır, onu sağlamaktadır. Zaten Fenerbahçe büyüktür, ona küçük dokunuşlarla hem bizim hem yönetimin bazı hatalarını düzelterek Fenerbahçe camiasını birleştirerek, tribünleri, kongre üyelerini 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi bir araya getirerek o birliğiyle Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını sağlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

”MOURİNHO’YU GETİRECEM”

Başkan seçildiği takdirde, Portekizli deneyimli teknik adam Jose Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğini belirten Aziz Yıldırım, ” Artık Fenerbahçe’nin bu saatten sonra ‘Bizim çocuğumuz’ deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe büyük hocalarla birlikte, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bu mücadele hem Türkiye’de hem yurt dışında olmalıdır. Türkiye’de Fenerbahçe muhakkak şampiyon olmalıdır, yurt dışında en azından final oynamalıdır. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. 2 saat süren bir görüşme yaptık. Kendisine ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. ‘3 başkan adayı olacak hangisi kazanırsa muhakkak Fenerbahçe’ye gel. Ben istiyorum diye gelme’ dedim. 2003’te Porto’da başlayan çıkışını Fenerbahçe’de yapabilirsin dedim. Memnuniyetle karşıladı. Arkadaşlarımla menajerleri arasındaki görüşmeler devam ediyor.”

”Büyük ihtimalle biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim” diyen Aziz Yıldırım, ” Artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu ve mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım. Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını canlı izlediğini anlattı, orada gördüklerini ifade etti. Bundan bizde memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor. Diğer arkadaşlar da kazanırsa onlar içinde Fenerbahçe’ye gelmesini arzu ederim. Önemli bir teknik adam ve Fenerbahçe’ye çok katkıda bulunabilir.” dedi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç ikinci kez rakip olacaklar

Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç, daha önceden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı.

İki aday 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkan seçilirken, Aziz Yıldırım ise 4 bin 644 oy almıştı.